Brugsanvisninger til Crosstrainer

Nedenfor finder du alle mærker de Crosstrainer, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er forskellen mellem en cross trainer med svinghjulet foran eller bagpå? Verificeret

Cross-træner med svinghjul i ryggen er ofte mindre. På disse cross-trainere kan du generelt også lave mindre trin. Når svinghjulet er foran, er cross trainer generelt større og giver dig mulighed for at tage større trin.

Dette var nyttigt (222) Læs mere

Hvilke muskler trænes, når du bruger en cross trainer? Verificeret

Når du bruger en cross trainer korrekt, træner du næsten alle muskler. Under en træning bruger du ryg-, skulder-, arm-, mave-, gluteal- og benmuskler.

Dette var nyttigt (214) Læs mere

Er det at bruge en cross trainer stressende for mine knæ? Verificeret

Nej. Under træningen forbliver dine fødder på pedalerne, og du foretager glatte bevægelser. Dette betyder, at der ikke påføres nogen knæ, som det er tilfældet med for eksempel løb.

Dette var nyttigt (187) Læs mere

Hvor meget motion har en gennemsnitlig voksen brug for? Verificeret

Som voksen er det en god idé at dyrke moderat intensiv træning i i alt mindst 2,5 timer om ugen. Ideelt set fordeles dette over flere dage.

Dette var nyttigt (35) Læs mere

Hvad er den maksimale puls under træning? Verificeret

Generelt kan du tage en puls på 220 og trække din alder fra. Så for en person på 48 år vil den maksimale puls være 220 minus 48 svarende til 172. Hvis du er usikker på din personlige tilstand, skal du kontakte din læge.

Dette var nyttigt (13) Læs mere