Om os - Manuall

Vores historie

“Gennemse manualer online, ingen ballade, ingen login, gratis. Det er, hvad Manuall ønsker at realisere. Siden vores lancering i 2010 har vi arbejdet uafbrudt på at skabe den bedst mulige oplevelse for vores brugere. Hver dag arbejder vi på at finde de manualer, som stadig mangler.”

Hej!

Vi tilbyder vores service på 19 sprog, så vi kan hjælpe mennesker i hele verden med at finde den rigtige manual til deres produkt.

Gratis

Det er 100 % gratis at bruge vores websted og service. Du skal ikke tilmelde dig, og du kan downloade filer direkte fra webstedet.

Vi er vilde med det

Tusindvis af mennesker har allerede fundet frem til vores Facebook-side, hvor vi besvarer spørgsmål om vores service, og hvor du kan anmode om manglende manualer.

Officiel partner

Siden 2019 har vi været en officiel samarbejdspartner for Repair Café, og vi støtter deres mission om at reparere produkter i stedet for at kassere dem.

Repair Café

FAQ

Ud over manualen tilbyder vi også en nyttig FAQ til mange produkter. Der besvarer vi ofte stillede spørgsmål, så du kan få mest muligt ud af dine produkter.