Brugsanvisning Siemens TW86104P Elkedel

Har du brug for en brugsanvisning til din Siemens TW86104P Elkedel? Nedenfor kan du se og downloade PDF-brugsanvisningen gratis på Dansk. Dette produkt har i øjeblikket 5 ofte stillede spørgsmål, 2 kommentarer og har 1 stemme med en gennemsnitlig produktvurdering på 100/100. Hvis dette ikke er den brugsanvisning, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

siemens-home.com/welcome
Register
your
product
online
TW 86...
de Gebrauchs anleitung
en Instruction manual
fr Mode d’emploi
it Istruzioni per l‘uso
nl Gebruiksaanwijzing
da Brugsanvisning
no Bruksanvisning
sv Bruksanvisning
Käyttöohje
es Instrucciones de uso
pt Instruções de serviço
el 
tr 
pl 
hu Használati utasítás
bg 
ru 
ar
󸸤󸸢󸸒󸸭󸹵󸸈󸸱
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 2.92 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Siemens TW86104P Elkedel ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med Siemens TW86104P Elkedel?
Ja Ingen
100%
0%
1 stemme

Deltag i samtalen om dette produkt

Her kan du dele, hvad du synes om Siemens TW86104P Elkedel. Hvis du har et spørgsmål, skal du først læse brugsanvisningen omhyggeligt. Anmodning om en brugsanvisning kan ske ved at bruge vores kontaktformular.

Marijke Schoorl, nicolaas 24-11-2019
Godt produkt. Men låget kan desværre ikke tages af for at kunne rense elkedlen ordentligt efterfølgende. Også selvom indikationen siger, at hullet i toppen er så bredt

svar | Dette var nyttigt (0) (Oversat af Google)
Nandy Onderdelinden 07-02-2021
Vi har et problem med vores kedel. Under tilberedningen var der lidt for meget vand i og vandet er kogt over. Vi tørrede selvfølgelig kedlen og ventede lidt til den var kølet af. Hvis vi nu koger vand, gør det det, men når vandet koger, vil lyset tænde ved 100 grader og elkedlen fortsætter med at bippe. Hvem kan rådgive os?

svar | Dette var nyttigt (0) (Oversat af Google)

Mere om denne brugsanvisning

Vi forstår, at det er rart at have en papirbrugsanvisning til din Siemens TW86104P Elkedel. Du kan altid downloade brugsanvisningen fra vores hjemmeside og selv printe den. Hvis du gerne vil have en original brugsanvisning, anbefaler vi, at du kontakter Siemens. De kan muligvis levere en original brugsanvisning. Leder du efter brugsanvisningen til din Siemens TW86104P Elkedel på et andet sprog? Vælg dit foretrukne sprog på vores hjemmeside, og søg efter modelnummeret for at se, om vi har det tilgængeligt.

Specifikationer

Mærke Siemens
Model TW86104P
Kategori Elkedler
Filtype PDF
Filstørrelse 2.92 MB

Alle brugsanvisninger til Siemens Elkedler
Flere brugsanvisninger til Elkedler

Ofte stillede spørgsmål om Siemens TW86104P Elkedel

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvorfor er der en indsats i min elkedel? Verificeret

Indsatsen er i din elkedel for at opfange eventuelt kalk der med tiden har ophobet sig.

Dette var nyttigt (402) Læs mere

Kedlen er ikke færdig og holder kogende, hvad skal jeg gøre? Verificeret

I mange tilfælde blev kedlens låg ikke lukket ordentligt. Hvis varme får lov til at slippe ud, fortsætter kedlen med at koge. Hvis dette ikke løser problemet, skal du kontakte producenten eller en mekaniker.

Dette var nyttigt (265) Læs mere

Kan jeg koge mindre end den mindste mængde vand? Verificeret

Nej. Når der koges mindre end den mindste vandmængde, kan temperaturføleren muligvis ikke fungere. Dette kan forhindre, at kedlen slukker ved kogepunktet, hvilket kan medføre farlige situationer.

Dette var nyttigt (116) Læs mere

Er det effektivt at fylde en kedel med varmt vand fra vandhanen? Verificeret

Nej. For at få varmt vand til vandhanen er det ofte nødvendigt at lade koldt vand ud først, hvilket bliver spildt. Rørene fylder også den samme mængde varmt vand, som ikke vil blive brugt og afkøles, hvilket fører til energitab. Derfor er det bedre at fylde en kedel med koldt vand.

Dette var nyttigt (75) Læs mere

Kan jeg koge mere end den maksimale mængde vand? Verificeret

Nej. Når der koges mere end den maksimale mængde vand, kan kedlen løbe over. Dette kan resultere i muligvis farlige situationer.

Dette var nyttigt (69) Læs mere
Brugsanvisning Siemens TW86104P Elkedel

Relaterede produkter

Relaterede kategorier