Brugsanvisninger til Siemens Støvsugere

Nedenfor finder du alle de Siemens Støvsugere, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Støvsugerslangen på min støvsuger er stoppet til, hvad kan jeg gøre? Verificeret

Løsgør slangen og se igennem den, for at afgøre om den virkelig er tilstoppet. Hvis dette er tilfældet, kan du tage et langt objekt, så som et kosteskaft og skub det forsigtigt igennem slangen. Normalt vil det fjerne enhver genstand, der tilstopper slangen. Hvis dette ikke hjælper, bør du kontakte fabrikanten.

Dette var nyttigt (1465) Læs mere

Hvilke størrelser støvpose er der? Verificeret

Der er to størrelser, der skal overvejes. Først er størrelsen på pladen med poseindgangen. Dette bestemmer, om støvposen passer til en bestemt støvsuger. Så er posens størrelse. Dette er for det meste angivet i liter og bestemmer, hvor meget støv posen kan rumme.

Dette var nyttigt (956) Læs mere

Strømkablet til min støvsuger spoles ikke tilbage ind i enheden. Hvad kan jeg gøre? Verificeret

Det er muligt, at der er snoet eller foldet i ledningen. Rul ledningen helt ud et par gange, og spol den tilbage i enheden under vejledning af dine hænder. Hvis dette ikke løser problemet, er det muligt, at mekanismen til at spole ledningen er brudt. Kontakt i så fald producenten eller en reparationsservice.

Dette var nyttigt (663) Læs mere

Min støvsuger lyder, hvad kan jeg gøre? Verificeret

Dette problem skyldes ofte en fuld støvpose eller et filter, eller når der er en åbning, der tillader luft ind i slangen. Kontroller støvposen og filteret, og udskift dem om nødvendigt. Kontroller slangen for huller eller dårlige forbindelser. Kontakt producenten, hvis dette ikke løser problemet.

Dette var nyttigt (555) Læs mere

Hvordan fjerner jeg støv og hår fra støvsugerens børstehoved? Verificeret

Fjernelse af støv og hår fra støvsugerens børstehoved gøres manuelt. Hvis dette ikke går som ønsket, er det muligt at bruge en fin kam til at fjerne det resterende snavs.

Dette var nyttigt (539) Læs mere

Hvilken indstilling på støvsugerens børstehoved skal jeg bruge? Verificeret

Næsten alle støvsugere har et hoved med en justerbar børste. Brug børsten til hårde overflader for at forhindre ridser og skader. Sluk for børsten til tæpper og tæpper.

Dette var nyttigt (422) Læs mere

Kan jeg bruge en papirstøvpose mere end én gang? Verificeret

Dette er ikke tilrådeligt. Porerne i posens wat bliver mættede, hvilket medfører et tab af sug og muligvis beskadiger motoren.

Dette var nyttigt (289) Læs mere

Hvad er HEPA? Verificeret

HEPA står for højeffektiv partikulær luft. Mange støvsugere har et HEPA-filter. Et HEPA-filter stopper mindst 85% og højst 99.999995% af alle partikler på 0,3 mikrometer (µm) og derover.

Dette var nyttigt (262) Læs mere

Kan jeg bruge en almindelig støvsuger til at suge aske op? Verificeret

Nej, dette er absolut ikke muligt. Aske, der ser ud til at være afkølet, kan stadig være varm eller endda varm indeni. En almindelig støvsuger er ikke designet til dette, og det kan forårsage brand. Desuden er filtrene til almindelige støvsugere ikke altid velegnede til at tilbageholde ekstremt små partikler såsom aske. Derefter kan den nå støvsugerens motor og forårsage skader.

Dette var nyttigt (256) Læs mere

Seneste kommentarer

Brugsanvisning Siemens VS01E2011 Støvsuger
Krzysztof 07-02-2023
Siemens VS01E2011/01 støvsuger - hvordan udskiftes det indvendige udstødningsfilter på siden af ​​støvsugeren Hvordan fjernes motordækslet?


(Oversat af Google)
Siemens VS01E2011 Støvsuger
Brugsanvisning Siemens VSZ5332 Støvsuger
Erwin moniz 25-04-2022
Et fantastisk støvsuger....kraftigt sug. Har haft denne maskine i 8 år uden problemer overhovedet. På det seneste kan jeg dog lugte en brændende lugt, når maskinen er i drift, og er praktisk nødt til at skille den ad for at kontrollere, om det er et let løst problem. Har fjernet 4 skruer, men kan ikke finde de andre 2 skruer, der tilsyneladende sidder i nærheden af ​​hepa-filteret. Hjælp !!


(Oversat af Google)
Siemens VSZ5332 Støvsuger
Brugsanvisning Siemens VSZ3B212 Støvsuger
Eisenberg 19-12-2021
Hvilken af ​​poserne er ingen katastrofe Låget lukker ikke længere Han suger det hele ud Støvsugeren er en katastrofe Har haft ham i næsten et år


(Oversat af Google)
Siemens VSZ3B212 Støvsuger
Brugsanvisning Siemens VSQ8PET1 Støvsuger
Elke De Wachter 05-12-2021
Der er kommet et gummi af mit mundstykke. Men jeg ved ikke hvordan jeg skal sætte det på. Det er det justerbare mundstykke til hårde og bløde overflader.


(Oversat af Google)
Siemens VSQ8PET1 Støvsuger
Brugsanvisning Siemens VS06G2012 Støvsuger
Maria-Christina De Boom 11-09-2021
Min støvsuger larmer meget, hvad kan det lyve om?


(Oversat af Google)
Siemens VS06G2012 Støvsuger