Brugsanvisninger til Siemens Komfurer

Nedenfor finder du alle de Siemens Komfurer, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvorfor kommer der en klikkende lyd fra tændingen på mit komfur? Verificeret

Hvis komfuret er blevet rengjort med en masse vand, kan det ske, at drejeknapperne er blevet våde, og dermed sætter tændingen igang. Hvis problemet ikke forsvinder, tag da kontakt til fabrikanten.

Dette var nyttigt (1087) Læs mere

Ovnen i mit sortiment bliver ikke varm nok, hvad skal jeg gøre? Verificeret

Termostaten sørger for, at ovne opvarmes til den angivne temperatur. Det er sandsynligt, at termostaten er defekt. Få det udskiftet. Kontakt producenten, hvis du er i tvivl.

Dette var nyttigt (1052) Læs mere

Hvilke gryder kan anvendes på et induktionskomfur? Verificeret

Generelt kan alle gryder, der er magnetiske, bruges på en induktionskomfur. Næsten alle nye gryder egner sig til induktion.

Dette var nyttigt (861) Læs mere

Mit sortiment har et strømstik, der ikke passer til et almindeligt stik, hvad skal jeg gøre? Verificeret

Mange elektriske områder (både keramik og induktion) har et andet stik. Dette skyldes, at disse apparater kræver meget strøm. Lad installationen af ​​apparatet udføres af en professionel.

Dette var nyttigt (463) Læs mere

Hvad er pyrolyse? Verificeret

Nogle ovne er udstyret med en pyrolysefunktion. Dette er et rengøringssystem, der forbrænder snavs og fedt i ovnen ved meget høje temperaturer. Efter pyrolyse er alt snavs blevet til aske og kan let fjernes. Hvis ovnen har en pyrolysefunktion, anbefales det at bruge den 3 til 4 gange om året for at holde ovnen ren.

Dette var nyttigt (402) Læs mere

Kan jeg slutte en rækkevidde til en forlængerledning? Verificeret

Apparater, der kræver store mængder strøm, som en rækkevidde, kan ikke tilsluttes alle forlængerledninger. Se hvad strømforbruget i området er, hvilket er angivet i Watt, og kontroller om forlængerledningen kan klare dette. Der er forlængerledninger med tykkere kabler, der er lavet til at håndtere større apparater.

Dette var nyttigt (207) Læs mere

Kan jeg forberede flere ting samtidigt ved at bruge flere grillbakker? Verificeret

Teknisk er dette muligt. Det afhænger dog af madtypen, hvis du har brug for at justere forberedelsestiden eller bytte bakkerne halvvejs ud under tilberedningen.

Dette var nyttigt (190) Læs mere

Når jeg bruger ovnen, er der ofte madrester, der falder på bunden og forårsager røg. Hvordan kan jeg forhindre dette? Verificeret

Mange ovne kommer med både et gitter og en bageplade. Når mad tilberedes på gitteret, kan bagepladen placeres i bunden for at forhindre madrester i at brænde og forårsage røg.

Dette var nyttigt (188) Læs mere

Seneste kommentarer

Brugsanvisning Siemens HD421213U Komfur
esko lintula 18-12-2022
Når du bager en bolle, virker begge øvre modstande eller kun den yderste? Når den er valgt, den øvre og nedre varmeposition umiddelbart til venstre for 0-positionen og opvarm til 225°. T.esko


(Oversat af Google)
Siemens HD421213U Komfur
Brugsanvisning Siemens HC744533U Komfur
Jan Bengtsson 19-12-2021
Vi har et Siemens komfur, HC744.533U (240V). Jeg kan ikke finde information om den maksimale effekt for de fire plader/kogezoner; en og fire har også to forskellige zonestørrelser. Med venlig hilsen [email protected] Mobil: 0705-208109


(Oversat af Google)
Siemens HC744533U Komfur