Brugsanvisning Denver SC-17 Babyalarm

Har du brug for en brugsanvisning til din Denver SC-17 Babyalarm? Nedenfor kan du se og downloade PDF-brugsanvisningen gratis på Dansk. Dette produkt har i øjeblikket 2 ofte stillede spørgsmål, 0 kommentarer og har 0 stemmer. Hvis dette ikke er den brugsanvisning, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

SC-17
User manual
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 1.26 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Denver SC-17 Babyalarm ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med Denver SC-17 Babyalarm?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Deltag i samtalen om dette produkt

Her kan du dele, hvad du synes om Denver SC-17 Babyalarm. Hvis du har et spørgsmål, skal du først læse brugsanvisningen omhyggeligt. Anmodning om en brugsanvisning kan ske ved at bruge vores kontaktformular.

Mere om denne brugsanvisning

Vi forstår, at det er rart at have en papirbrugsanvisning til din Denver SC-17 Babyalarm. Du kan altid downloade brugsanvisningen fra vores hjemmeside og selv printe den. Hvis du gerne vil have en original brugsanvisning, anbefaler vi, at du kontakter Denver. De kan muligvis levere en original brugsanvisning. Leder du efter brugsanvisningen til din Denver SC-17 Babyalarm på et andet sprog? Vælg dit foretrukne sprog på vores hjemmeside, og søg efter modelnummeret for at se, om vi har det tilgængeligt.

Specifikationer

Mærke Denver
Model SC-17
Kategori Babyalarmer
Filtype PDF
Filstørrelse 1.26 MB

Alle brugsanvisninger til Denver Babyalarmer
Flere brugsanvisninger til Babyalarmer

Ofte stillede spørgsmål om Denver SC-17 Babyalarm

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvorfor er rækkevidden på min babyalarm mindre end angivet i brochuren/manualen? Verificeret

Mærker har tendens til at angive en rækkevidde, der er baseret på anvendelse uden forhindringer, så som mure eller en afstand der dækker flere etager. Hvis rækkevidden er utilstrækkelig, placer da babyalarmen på et sted for der er så få forstyrrelser, som muligt.

Dette var nyttigt (658) Læs mere

Når jeg lytter til min baby, kan jeg tydeligt høre vejrtrækning, men babymonitoren lader mig ikke høre dette. Hvorfor det? Verificeret

Dette skyldes følsomheden af ​​babymonitoren. Juster indstillingerne, så de er mere følsomme, og tag mere støjsvage lyde op.

Dette var nyttigt (336) Læs mere
Brugsanvisning Denver SC-17 Babyalarm

Relaterede produkter

Relaterede kategorier