Brugsanvisninger til Neonate Babyalarmer

Nedenfor finder du alle de Neonate Babyalarmer, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvorfor er rækkevidden på min babyalarm mindre end angivet i brochuren/manualen? Verificeret

Mærker har tendens til at angive en rækkevidde, der er baseret på anvendelse uden forhindringer, så som mure eller en afstand der dækker flere etager. Hvis rækkevidden er utilstrækkelig, placer da babyalarmen på et sted for der er så få forstyrrelser, som muligt.

Dette var nyttigt (659) Læs mere

Når jeg lytter til min baby, kan jeg tydeligt høre vejrtrækning, men babymonitoren lader mig ikke høre dette. Hvorfor det? Verificeret

Dette skyldes følsomheden af ​​babymonitoren. Juster indstillingerne, så de er mere følsomme, og tag mere støjsvage lyde op.

Dette var nyttigt (337) Læs mere

Seneste kommentarer

Brugsanvisning Neonate BC-6500D Babyalarm
Lars Højlund 02-08-2021
Vores baby Unit kan nogen gange ikke måle temp. Hvorfor det?


Neonate BC-6500D Babyalarm
Brugsanvisning Neonate BC-6900D Babyalarm
Ihmettelijä 03-07-2021
Hvorfor er der ingen lyd fra forældreenheden, selvom forbindelsen og indstillingerne skulle være OK. Vibrationsalarmen fungerer korrekt, når barnet bevæger sig og lyder.


(Oversat af Google)
Neonate BC-6900D Babyalarm
Brugsanvisning Neonate BC-5500A Babyalarm
Vansteelant Martine 20-02-2021
bedst hvor kan jeg finde den hollandske manual venligst?


(Oversat af Google)
Neonate BC-5500A Babyalarm
Brugsanvisning Neonate BC-5700D Babyalarm
Louise elk 25-01-2020
Jeg har netop købt min Neonaye alarm og indstillet den. Vi har tidligere haft Neonate bare en anden model. jeg har et problem: forældre-enheden lyser hele tiden(når den er tændt), også selvom der ingen alarmer er og selvom vores søn ikke siger noget. Der er konstant lys i den. Det undrer mig- kan i hjælpe mig?


Neonate BC-5700D Babyalarm