Brugsanvisninger til Philips Babyalarmer

Nedenfor finder du alle de Philips Babyalarmer, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvorfor er rækkevidden på min babyalarm mindre end angivet i brochuren/manualen? Verificeret

Mærker har tendens til at angive en rækkevidde, der er baseret på anvendelse uden forhindringer, så som mure eller en afstand der dækker flere etager. Hvis rækkevidden er utilstrækkelig, placer da babyalarmen på et sted for der er så få forstyrrelser, som muligt.

Dette var nyttigt (657) Læs mere

Når jeg lytter til min baby, kan jeg tydeligt høre vejrtrækning, men babymonitoren lader mig ikke høre dette. Hvorfor det? Verificeret

Dette skyldes følsomheden af ​​babymonitoren. Juster indstillingerne, så de er mere følsomme, og tag mere støjsvage lyde op.

Dette var nyttigt (336) Læs mere

Seneste kommentarer

Brugsanvisning Philips SCD620 Avent Babyalarm
Virginie Marc 14-02-2023
God morgen,. Jeg købte denne babyalarm brugt, og kameraets mikrofon virker ikke. Alle indstillinger er ok, men lyden fra kameraet kommer ikke ud på forældremodulet. Hvordan nulstilles eller repareres mikrofonen? TAK


(Oversat af Google)
Philips SCD620 Avent Babyalarm
Brugsanvisning Philips SCD630 Avent Babyalarm
Alex 14-09-2022
Vi har købt et nyt kamera! Hvordan kan jeg knytte dette til den eksisterende forælder!


(Oversat af Google)
Philips SCD630 Avent Babyalarm
Brugsanvisning Philips SCD833 Avent Babyalarm
Waltraud Matz 14-08-2022
Har denne del en vækkefunktion eller alarm. Om natten ved midnat går en alarm. Jeg kan ikke slukke den, den stopper af sig selv efter et stykke tid. Men det er meget irriterende. Kan heller ikke finde nogen henvisning til det.


(Oversat af Google)
Philips SCD833 Avent Babyalarm
Brugsanvisning Philips SCD723 Avent Babyalarm
Christian Allgeier 14-03-2022
Babyalarm tilsluttes ikke. Hvad gør vi forkert?


(Oversat af Google)
Philips SCD723 Avent Babyalarm
Brugsanvisning Philips SCD833 Avent Babyalarm
Hans 11-01-2022
Hej


(Oversat af Google)
Philips SCD833 Avent Babyalarm