Brugsanvisning Biltema 88-4404 Fliseskæremaskine

Har du brug for en brugsanvisning til din Biltema 88-4404 Fliseskæremaskine? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 2.07 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Biltema 88-4404 Fliseskæremaskine ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Biltema-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er forskellen mellem keramiske fliser og porcelænfliser? Verificeret
Begge er lavet af ler, men porcelænfliser har en højere tæthed. Dette gør porcelænsfliser stærkere og mere holdbare, men også sværere at skære. Du har brug for specialværktøjer og færdigheder for at få det samme resultat som med keramiske fliser.

Dette var nyttigt (1)
Betyder det noget, hvilken side af flisen jeg skærer? Verificeret
Ja, uanset hvilken flise du skærer, er det bedst at skære med fronten af ​​flisen opad. Dette sikrer den glateste finish og minimerer risikoen for flis.

Dette var nyttigt (0)
Hvordan kan jeg forhindre, at mine fliser fliser, mens jeg skærer dem? Verificeret
Du kan anvende maskeringstape over toppen af ​​flisen inden skæring for at reducere flisningen.

Dette var nyttigt (0)

Deltag i samtalen om dette produkt

Brugsanvisning Biltema 88-4404 Fliseskæremaskine