Brugsanvisninger til Fliseskæremaskiner

Nedenfor finder du alle mærker de Fliseskæremaskiner, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er forskellen mellem keramiske fliser og porcelænfliser? Verificeret
Begge er lavet af ler, men porcelænfliser har en højere tæthed. Dette gør porcelænsfliser stærkere og mere holdbare, men også sværere at skære. Du har brug for specialværktøjer og færdigheder for at få det samme resultat som med keramiske fliser.

Dette var nyttigt (2)
Hvordan kan jeg forhindre, at mine fliser fliser, mens jeg skærer dem? Verificeret
Du kan anvende maskeringstape over toppen af ​​flisen inden skæring for at reducere flisningen.

Dette var nyttigt (1)
Betyder det noget, hvilken side af flisen jeg skærer? Verificeret
Ja, uanset hvilken flise du skærer, er det bedst at skære med fronten af ​​flisen opad. Dette sikrer den glateste finish og minimerer risikoen for flis.

Dette var nyttigt (1)