Brugsanvisninger til Biltema Vinkelslibere

Nedenfor finder du alle de Biltema Vinkelslibere, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

På hvilke materialer kan man bruge en vinkelsliber? Verificeret
Vinkelslibere er mest velegnet til brug på metal eller sten. Maskinerne genererer meget varme og er derfor mindre velegnet til brug på træ eller plast.

Dette var nyttigt (51)
Har jeg brug for høreværn, når jeg bruger en vinkelsliber? Verificeret
Ja du burde. Selv om støjmængden, der produceres af en vinkelsliber, kan variere mellem mærker og modeller, kan langvarig udsættelse for høj støj forårsage permanent høreskade. Derfor er det en god ide at bære høreværn.

Dette var nyttigt (10)
Har jeg brug for øjenbeskyttelse, når jeg bruger en vinkelsliber? Verificeret
Ja. Små partikler kan flyve op under slibning. Når disse rammer et øje, kan de forårsage permanent øjenskade. Derfor er det altid nødvendigt at bære øjenbeskyttelse.

Dette var nyttigt (7)