Brugsanvisning Acuvue Vita Kontaktlinser

Har du brug for en brugsanvisning til din Acuvue Vita Kontaktlinser? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 2.86 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Acuvue Vita Kontaktlinser ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Acuvue-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er forskellen mellem hårde og bløde kontaktlinser? Verificeret
Der er ældre og nyere hårde linser. De ældre linser blev fremstillet af PMMA og lod ikke ilt igennem ordentligt. Dette gjorde øjnene mere trætte og irriterede. Nyere hårde linser har ikke dette problem længere. De er mindre behagelige og dyrere end bløde linser, men holder længere. Bløde linser bruges mest i dag. De er billigere og mere komfortable. Men de bliver også lettere snavsede og kan være sværere at bruge.

Dette var nyttigt (0)
Kan jeg opbevare mine kontaktlinser i almindeligt postevand? Verificeret
Nej, absolut ikke. Postevand kan indeholde bakterier, der kan forårsage infektioner. Opbevar altid kontaktlinserne i en særlig opløsning, der er beregnet til kontaktlinser.

Dette var nyttigt (0)

Deltag i samtalen om dette produkt

Brugsanvisning Acuvue Vita Kontaktlinser