Brugsanvisninger til Bausch+Lomb Kontaktlinser

Nedenfor finder du alle de Bausch+Lomb Kontaktlinser, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er forskellen mellem hårde og bløde kontaktlinser? Verificeret
Der er ældre og nyere hårde linser. De ældre linser blev fremstillet af PMMA og lod ikke ilt igennem ordentligt. Dette gjorde øjnene mere trætte og irriterede. Nyere hårde linser har ikke dette problem længere. De er mindre behagelige og dyrere end bløde linser, men holder længere. Bløde linser bruges mest i dag. De er billigere og mere komfortable. Men de bliver også lettere snavsede og kan være sværere at bruge.

Dette var nyttigt (0)
Kan jeg opbevare mine kontaktlinser i almindeligt postevand? Verificeret
Nej, absolut ikke. Postevand kan indeholde bakterier, der kan forårsage infektioner. Opbevar altid kontaktlinserne i en særlig opløsning, der er beregnet til kontaktlinser.

Dette var nyttigt (0)