Brugsanvisning Witt WSU90S Emhætte

Har du brug for en brugsanvisning til din Witt WSU90S Emhætte? Nedenfor kan du se og downloade PDF-brugsanvisningen gratis på Dansk. Dette produkt har i øjeblikket 2 ofte stillede spørgsmål, 1 kommentar og har 0 stemmer. Hvis dette ikke er den brugsanvisning, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

No preview available, please use the link
below to download the manual.
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 1.2 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Witt WSU90S Emhætte ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med Witt WSU90S Emhætte?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Deltag i samtalen om dette produkt

Her kan du dele, hvad du synes om Witt WSU90S Emhætte. Hvis du har et spørgsmål, skal du først læse brugsanvisningen omhyggeligt. Anmodning om en brugsanvisning kan ske ved at bruge vores kontaktformular.

Paul Asbjørn Nakstad 12-04-2024
Min nabo har en witt wsu 90 s køkkenblæser De 4 LED lys blinker når han tænder for blæseren Hvad er der galt??

svar | Dette var nyttigt (0) (Oversat af Google)

Mere om denne brugsanvisning

Vi forstår, at det er rart at have en papirbrugsanvisning til din Witt WSU90S Emhætte. Du kan altid downloade brugsanvisningen fra vores hjemmeside og selv printe den. Hvis du gerne vil have en original brugsanvisning, anbefaler vi, at du kontakter Witt. De kan muligvis levere en original brugsanvisning. Leder du efter brugsanvisningen til din Witt WSU90S Emhætte på et andet sprog? Vælg dit foretrukne sprog på vores hjemmeside, og søg efter modelnummeret for at se, om vi har det tilgængeligt.

Specifikationer

Mærke Witt
Model WSU90S
Kategori Emhætter
Filtype PDF
Filstørrelse 1.2 MB

Alle brugsanvisninger til Witt Emhætter
Flere brugsanvisninger til Emhætter

Ofte stillede spørgsmål om Witt WSU90S Emhætte

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad skal afstanden være mellem mit kogesektion og min emhætte? Verificeret

Dette kan være lidt afhængingt af, hvilket mærke, der er tale om. Men generelt skal en emhætte placeres mindst 65 centimeter over et gaskkogesektion og mindst 50 centimenter over et elektrisk eller induktionskogesektion. Dette gøres for at øge brandsikkerheden.

Dette var nyttigt (1215) Læs mere

Har jeg brug for en emhætte med eller uden motor? Verificeret

Emhætter med motor er beregnet til når luften bevæges direkte udenfor. En emhætte uden motor er beregnet til når der er et centralt ventilationssystem. Tilslut aldrig en emhætte med motoren til et centralt ventilationssystem!

Dette var nyttigt (637) Læs mere
Brugsanvisning Witt WSU90S Emhætte

Relaterede produkter

Relaterede kategorier