Brugsanvisninger til Emhætter

Nedenfor finder du alle mærker de Emhætter, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad skal afstanden være mellem mit kogesektion og min emhætte? Verificeret

Dette kan være lidt afhængingt af, hvilket mærke, der er tale om. Men generelt skal en emhætte placeres mindst 65 centimeter over et gaskkogesektion og mindst 50 centimenter over et elektrisk eller induktionskogesektion. Dette gøres for at øge brandsikkerheden.

Dette var nyttigt (1204) Læs mere

Har jeg brug for en emhætte med eller uden motor? Verificeret

Emhætter med motor er beregnet til når luften bevæges direkte udenfor. En emhætte uden motor er beregnet til når der er et centralt ventilationssystem. Tilslut aldrig en emhætte med motoren til et centralt ventilationssystem!

Dette var nyttigt (629) Læs mere