Brugsanvisninger til Pulsmålere

Nedenfor finder du alle mærker de Pulsmålere, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvordan beregner jeg min maksimale puls? Verificeret

En almindelig metode til at beregne din maksimale puls er at trække din alder fra 220. Dette er et skøn og er muligvis ikke helt nøjagtigt for alle.

Dette var nyttigt (7) Læs mere

Hvad skal min puls være under træning? Verificeret

Den ideelle puls under træning afhænger af din alder og konditionsniveau. En generel retningslinje er at sigte efter en puls, der er mellem 50-85 % af din maksimale puls. Dette er et skøn og er muligvis ikke helt nøjagtigt for alle.

Dette var nyttigt (6) Læs mere

Hvad betyder det, hvis min puls konsekvent er over eller under et bestemt interval? Verificeret

Hvis din puls konsekvent er over eller under et bestemt interval, kan det indikere en underliggende medicinsk tilstand eller et behov for at justere din træningsintensitet. Rådfør dig med en læge, hvis du er i tvivl.

Dette var nyttigt (6) Læs mere

Hvorfor viser nogle pulsmålere en anden puls end andre? Verificeret

Pulsmålere kan have forskellige niveauer af nøjagtighed, og monitorens position, den anvendte type sensor, individets fysiologi og omgivelserne kan også påvirke pulsaflæsningen, så det er ikke ualmindeligt, at forskellige monitorer viser lidt forskelligt hjerte rate aflæsninger.

Dette var nyttigt (6) Læs mere

Hvorfor er min puls forskellig fra den ene dag til den anden? Verificeret

Din puls kan svinge fra den ene dag til den anden på grund af forskellige faktorer som stress, søvn, kost, hydreringsniveauer og medicin.

Dette var nyttigt (5) Læs mere