Brugsanvisninger til Løbebånd

Nedenfor finder du alle mærker de Løbebånd, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvilke muskler trænes, når du bruger et løbebånd? Verificeret

Når du bruger en løbebånd korrekt, træner du tilbage, mave-, gluteal- og benmuskler.

Dette var nyttigt (666) Læs mere

Bæltet på mit løbebånd glider, hvad skal jeg gøre? Verificeret

Hvis båndet på løbebåndet glider, kan det være et tegn på, at det er for løst og skal strammes. Se manualen til dit specifikke løbebånd for at lære, hvordan du strammer selen på din model.

Dette var nyttigt (61) Læs mere

Hvor meget motion har en gennemsnitlig voksen brug for? Verificeret

Som voksen er det en god idé at dyrke moderat intensiv træning i i alt mindst 2,5 timer om ugen. Ideelt set fordeles dette over flere dage.

Dette var nyttigt (46) Læs mere

Hvad er den maksimale puls under træning? Verificeret

Generelt kan du tage en puls på 220 og trække din alder fra. Så for en person på 48 år vil den maksimale puls være 220 minus 48 svarende til 172. Hvis du er usikker på din personlige tilstand, skal du kontakte din læge.

Dette var nyttigt (18) Læs mere