Brugsanvisning Skytronic 499.920 Metaldetektor

Har du brug for en brugsanvisning til din Skytronic 499.920 Metaldetektor? Nedenfor kan du se og downloade PDF-brugsanvisningen gratis på Dansk. Dette produkt har i øjeblikket 2 ofte stillede spørgsmål, 0 kommentarer og har 0 stemmer. Hvis dette ikke er den brugsanvisning, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

- 1 -
499.920
Metal Detector
OWNER’S MANUAL
HANDLEIDING
MODE D’EMPLOI
BEDIENUNGSANLEITUNG
BRUGER-VEJLEDNING
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 0.78 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Skytronic 499.920 Metaldetektor ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med Skytronic 499.920 Metaldetektor?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Deltag i samtalen om dette produkt

Her kan du dele, hvad du synes om Skytronic 499.920 Metaldetektor. Hvis du har et spørgsmål, skal du først læse brugsanvisningen omhyggeligt. Anmodning om en brugsanvisning kan ske ved at bruge vores kontaktformular.

Mere om denne brugsanvisning

Vi forstår, at det er rart at have en papirbrugsanvisning til din Skytronic 499.920 Metaldetektor. Du kan altid downloade brugsanvisningen fra vores hjemmeside og selv printe den. Hvis du gerne vil have en original brugsanvisning, anbefaler vi, at du kontakter Skytronic. De kan muligvis levere en original brugsanvisning. Leder du efter brugsanvisningen til din Skytronic 499.920 Metaldetektor på et andet sprog? Vælg dit foretrukne sprog på vores hjemmeside, og søg efter modelnummeret for at se, om vi har det tilgængeligt.

Specifikationer

Mærke Skytronic
Model 499.920
Kategori Metaldetektorer
Filtype PDF
Filstørrelse 0.78 MB

Alle brugsanvisninger til Skytronic Metaldetektorer
Flere brugsanvisninger til Metaldetektorer

Ofte stillede spørgsmål om Skytronic 499.920 Metaldetektor

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvor dybt kan en metaldetektor søge? Verificeret

Hvor dybt en metaldetektor kan søge afhænger af en række ting, f.eks. Størrelsen på objektet, jordtypen, overfladeforholdene og indstillingerne på metaldetektoren. Den maksimale detekterbare dybde af en enkelt mønt med en professionel metaldetektor er omkring 70 cm. Store genstande kan findes op til 40 m dybde med en professionel metaldetektor. En speciel søgespole, der fås til de fleste metaldetektorer, kan tilføje 25% af detektionsdybden.

Dette var nyttigt (52) Læs mere

Hvad er målidentifikation? Verificeret

Målidentifikation angiver, hvilken type metal genstanden er formelig lavet af. Digitale metaldetektorer, hvordan et nummer på skærmen viser den sandsynlige slags metal. De fleste metaldetektorer bruger toneidentifikation. Dette betyder, at detektorerne producerer forskellige toner til forskellige typer metal. Jern er ofte lavt og guld er ofte højt.

Dette var nyttigt (42) Læs mere
Brugsanvisning Skytronic 499.920 Metaldetektor

Relaterede produkter

Relaterede kategorier