Brugsanvisninger til Skytronic Metaldetektorer

Nedenfor finder du alle de Skytronic Metaldetektorer, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvor dybt kan en metaldetektor søge? Verificeret

Hvor dybt en metaldetektor kan søge afhænger af en række ting, f.eks. Størrelsen på objektet, jordtypen, overfladeforholdene og indstillingerne på metaldetektoren. Den maksimale detekterbare dybde af en enkelt mønt med en professionel metaldetektor er omkring 70 cm. Store genstande kan findes op til 40 m dybde med en professionel metaldetektor. En speciel søgespole, der fås til de fleste metaldetektorer, kan tilføje 25% af detektionsdybden.

Dette var nyttigt (52) Læs mere

Hvad er målidentifikation? Verificeret

Målidentifikation angiver, hvilken type metal genstanden er formelig lavet af. Digitale metaldetektorer, hvordan et nummer på skærmen viser den sandsynlige slags metal. De fleste metaldetektorer bruger toneidentifikation. Dette betyder, at detektorerne producerer forskellige toner til forskellige typer metal. Jern er ofte lavt og guld er ofte højt.

Dette var nyttigt (42) Læs mere