Brugsanvisning Playmobil set 9879 Fairy Tales Drömslott

Har du brug for byggevejledninger til din Playmobil set 9879 Fairy Tales Drömslott? Nedenfor kan du se og downloade PDF-byggevejledningen gratis. Dette produkt har i øjeblikket 3 ofte stillede spørgsmål, 1 kommentar og har 4 stemmer med en gennemsnitlig produktvurdering på 75/100. Hvis dette ikke er den byggevejledning, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

9 8 79
1
C
M
Y
CM
MY
CY
CMY
K
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 103.72 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Playmobil set 9879 Fairy Tales Drömslott ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med Playmobil set 9879 Fairy Tales Drömslott?
Ja Ingen
75%
25%
4 stemmer

Deltag i samtalen om dette produkt

Her kan du dele, hvad du synes om Playmobil set 9879 Fairy Tales Drömslott. Hvis du har et spørgsmål, skal du først læse brugsanvisningen omhyggeligt. Anmodning om en brugsanvisning kan ske ved at bruge vores kontaktformular.

Caca 12-04-2024
FEDT NOK

svar | Dette var nyttigt (0) (Oversat af Google)

Mere om denne brugsanvisning

Vi forstår, at det er rart at have en papirbrugsanvisning til din Playmobil set 9879 Fairy Tales Drömslott. Du kan altid downloade brugsanvisningen fra vores hjemmeside og selv printe den. Hvis du gerne vil have en original brugsanvisning, anbefaler vi, at du kontakter Playmobil. De kan muligvis levere en original brugsanvisning. Leder du efter brugsanvisningen til din Playmobil set 9879 Fairy Tales Drömslott på et andet sprog? Vælg dit foretrukne sprog på vores hjemmeside, og søg efter modelnummeret for at se, om vi har det tilgængeligt.

Specifikationer

Mærke Playmobil
Model set 9879 Fairy Tales Fairytale castle
Kategori
Filtype PDF
Filstørrelse 103.72 MB

Alle brugsanvisninger til Playmobil Fairy Tales
Flere brugsanvisninger til Playmobil

Ofte stillede spørgsmål om Playmobil set 9879 Fairy Tales Drömslott

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvordan kan jeg forindre, at mit legetøj fra Playmobil mister farve? Verificeret

De to største årsager til at Playmobil legetøjets plastik mister farve, er længere tids eksponering for sollys og cigaretrøg. Forsøg at mindske dette ved opbevaring af dit Playmobil legetøj.

Dette var nyttigt (971) Læs mere

Hvordan rengør jeg bedst mine Playmobil-stykker? Verificeret

Playmobil anbefaler at rengøre stykkerne i hånden med varmt vand eller en fugtig klud, eventuelt med et mildt rengøringsmiddel. Put aldrig klodserne i vaskemaskinen eller opvaskemaskinen. Lad klodserne lufttørre bagefter. Elektriske dele må kun rengøres med en tør klud.

Dette var nyttigt (742) Læs mere

Fra hvilken alder er Playmobil egnet til at lege med? Verificeret

De fleste Playmobilsæt er egnede til at lege med fra 4 år på grund af de små dele, de indeholder. Det særlige 1.2.3. tema er egnet til børn på 1,5 år og ældre. Den anbefalede alder er altid angivet på kassen.

Dette var nyttigt (427) Læs mere
Brugsanvisning Playmobil set 9879 Fairy Tales Drömslott

Relaterede produkter

Relaterede kategorier