Brugsanvisninger til Playmobil

Nedenfor finder du alle de Playmobil-temaer, som vi har byggevejledninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit tema ikke på listen? Kontakt os.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvordan kan jeg forindre, at mit legetøj fra Playmobil mister farve? Verificeret

De to største årsager til at Playmobil legetøjets plastik mister farve, er længere tids eksponering for sollys og cigaretrøg. Forsøg at mindske dette ved opbevaring af dit Playmobil legetøj.

Dette var nyttigt (972) Læs mere

Hvordan rengør jeg bedst mine Playmobil-stykker? Verificeret

Playmobil anbefaler at rengøre stykkerne i hånden med varmt vand eller en fugtig klud, eventuelt med et mildt rengøringsmiddel. Put aldrig klodserne i vaskemaskinen eller opvaskemaskinen. Lad klodserne lufttørre bagefter. Elektriske dele må kun rengøres med en tør klud.

Dette var nyttigt (743) Læs mere

Fra hvilken alder er Playmobil egnet til at lege med? Verificeret

De fleste Playmobilsæt er egnede til at lege med fra 4 år på grund af de små dele, de indeholder. Det særlige 1.2.3. tema er egnet til børn på 1,5 år og ældre. Den anbefalede alder er altid angivet på kassen.

Dette var nyttigt (435) Læs mere