Brugsanvisning OBH Nordica EO6751NO Dual Force 2-in-1 Støvsuger

Har du brug for en brugsanvisning til din OBH Nordica EO6751NO Dual Force 2-in-1 Støvsuger? Nedenfor kan du se og downloade PDF-brugsanvisningen gratis på Dansk. Dette produkt har i øjeblikket 9 ofte stillede spørgsmål, 0 kommentarer og har 0 stemmer. Hvis dette ikke er den brugsanvisning, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

BOOST
2
1
Min
CLICK
2
1
CLICK
2
1
1a.
1.b
2
1
CLICK
CLICK
2.
2
1
CLICK
2
1
CLICK
CLICK
BOOST
2
1
Min
Min
1
BOOST
2
21,6 V 45 min. max 20 min. max
*
9100029849/01 – 25/18
ON/OFF
5h
CLICK
ON/OFF
SV Läs alltid igenom häftet med säkerhetsanvisningar innan användning.
DA Læs altid folderen med instruktioner til sikker brug, før du anvender apparatet.
NO Les alltid gjennom heftet med sikkerhetsinstruksjoner før bruk.
FI Lue turvallisuus- ja käyttöohjejulkaisu aina ennen käyttämistä.
EN Please read carefully the “Safety and use instructions” booklet before rst use.
SV För ytterligare anvisningar.
DA Yderligere information om brug.
NO For ytterligere informasjon om bruk.
FI Lisätietoja käyttämisestä.
EN For further usage information.
www.obhnordica.com
SV Beroende på modell / DA - Afhængigt af model / NO - Avhengig av modell / FI - Määräytyy mallin mukaan / EN - According to model
SM_ASPI_DUAL-FORCE-2IN1_9100029849_01.qxp_mise en page 06/07/2018 14:03 Page 1
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 4.11 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om OBH Nordica EO6751NO Dual Force 2-in-1 Støvsuger ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med OBH Nordica EO6751NO Dual Force 2-in-1 Støvsuger?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Deltag i samtalen om dette produkt

Her kan du dele, hvad du synes om OBH Nordica EO6751NO Dual Force 2-in-1 Støvsuger. Hvis du har et spørgsmål, skal du først læse brugsanvisningen omhyggeligt. Anmodning om en brugsanvisning kan ske ved at bruge vores kontaktformular.

Mere om denne brugsanvisning

Vi forstår, at det er rart at have en papirbrugsanvisning til din OBH Nordica EO6751NO Dual Force 2-in-1 Støvsuger. Du kan altid downloade brugsanvisningen fra vores hjemmeside og selv printe den. Hvis du gerne vil have en original brugsanvisning, anbefaler vi, at du kontakter OBH Nordica. De kan muligvis levere en original brugsanvisning. Leder du efter brugsanvisningen til din OBH Nordica EO6751NO Dual Force 2-in-1 Støvsuger på et andet sprog? Vælg dit foretrukne sprog på vores hjemmeside, og søg efter modelnummeret for at se, om vi har det tilgængeligt.

Specifikationer

Mærke OBH Nordica
Model EO6751NO Dual Force 2-in-1
Kategori Støvsugere
Filtype PDF
Filstørrelse 4.11 MB

Alle brugsanvisninger til OBH Nordica Støvsugere
Flere brugsanvisninger til Støvsugere

Ofte stillede spørgsmål om OBH Nordica EO6751NO Dual Force 2-in-1 Støvsuger

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Støvsugerslangen på min støvsuger er stoppet til, hvad kan jeg gøre? Verificeret

Løsgør slangen og se igennem den, for at afgøre om den virkelig er tilstoppet. Hvis dette er tilfældet, kan du tage et langt objekt, så som et kosteskaft og skub det forsigtigt igennem slangen. Normalt vil det fjerne enhver genstand, der tilstopper slangen. Hvis dette ikke hjælper, bør du kontakte fabrikanten.

Dette var nyttigt (1465) Læs mere

Hvilke størrelser støvpose er der? Verificeret

Der er to størrelser, der skal overvejes. Først er størrelsen på pladen med poseindgangen. Dette bestemmer, om støvposen passer til en bestemt støvsuger. Så er posens størrelse. Dette er for det meste angivet i liter og bestemmer, hvor meget støv posen kan rumme.

Dette var nyttigt (956) Læs mere

Strømkablet til min støvsuger spoles ikke tilbage ind i enheden. Hvad kan jeg gøre? Verificeret

Det er muligt, at der er snoet eller foldet i ledningen. Rul ledningen helt ud et par gange, og spol den tilbage i enheden under vejledning af dine hænder. Hvis dette ikke løser problemet, er det muligt, at mekanismen til at spole ledningen er brudt. Kontakt i så fald producenten eller en reparationsservice.

Dette var nyttigt (663) Læs mere

Min støvsuger lyder, hvad kan jeg gøre? Verificeret

Dette problem skyldes ofte en fuld støvpose eller et filter, eller når der er en åbning, der tillader luft ind i slangen. Kontroller støvposen og filteret, og udskift dem om nødvendigt. Kontroller slangen for huller eller dårlige forbindelser. Kontakt producenten, hvis dette ikke løser problemet.

Dette var nyttigt (555) Læs mere

Hvordan fjerner jeg støv og hår fra støvsugerens børstehoved? Verificeret

Fjernelse af støv og hår fra støvsugerens børstehoved gøres manuelt. Hvis dette ikke går som ønsket, er det muligt at bruge en fin kam til at fjerne det resterende snavs.

Dette var nyttigt (539) Læs mere

Hvilken indstilling på støvsugerens børstehoved skal jeg bruge? Verificeret

Næsten alle støvsugere har et hoved med en justerbar børste. Brug børsten til hårde overflader for at forhindre ridser og skader. Sluk for børsten til tæpper og tæpper.

Dette var nyttigt (422) Læs mere

Kan jeg bruge en papirstøvpose mere end én gang? Verificeret

Dette er ikke tilrådeligt. Porerne i posens wat bliver mættede, hvilket medfører et tab af sug og muligvis beskadiger motoren.

Dette var nyttigt (289) Læs mere

Hvad er HEPA? Verificeret

HEPA står for højeffektiv partikulær luft. Mange støvsugere har et HEPA-filter. Et HEPA-filter stopper mindst 85% og højst 99.999995% af alle partikler på 0,3 mikrometer (µm) og derover.

Dette var nyttigt (262) Læs mere

Kan jeg bruge en almindelig støvsuger til at suge aske op? Verificeret

Nej, dette er absolut ikke muligt. Aske, der ser ud til at være afkølet, kan stadig være varm eller endda varm indeni. En almindelig støvsuger er ikke designet til dette, og det kan forårsage brand. Desuden er filtrene til almindelige støvsugere ikke altid velegnede til at tilbageholde ekstremt små partikler såsom aske. Derefter kan den nå støvsugerens motor og forårsage skader.

Dette var nyttigt (256) Læs mere
Brugsanvisning OBH Nordica EO6751NO Dual Force 2-in-1 Støvsuger

Relaterede produkter

Relaterede kategorier