Brugsanvisninger til OBH Nordica Støvsugere

Nedenfor finder du alle de OBH Nordica Støvsugere, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Støvsugerslangen på min støvsuger er stoppet til, hvad kan jeg gøre? Verificeret

Løsgør slangen og se igennem den, for at afgøre om den virkelig er tilstoppet. Hvis dette er tilfældet, kan du tage et langt objekt, så som et kosteskaft og skub det forsigtigt igennem slangen. Normalt vil det fjerne enhver genstand, der tilstopper slangen. Hvis dette ikke hjælper, bør du kontakte fabrikanten.

Dette var nyttigt (1464) Læs mere

Hvilke størrelser støvpose er der? Verificeret

Der er to størrelser, der skal overvejes. Først er størrelsen på pladen med poseindgangen. Dette bestemmer, om støvposen passer til en bestemt støvsuger. Så er posens størrelse. Dette er for det meste angivet i liter og bestemmer, hvor meget støv posen kan rumme.

Dette var nyttigt (952) Læs mere

Strømkablet til min støvsuger spoles ikke tilbage ind i enheden. Hvad kan jeg gøre? Verificeret

Det er muligt, at der er snoet eller foldet i ledningen. Rul ledningen helt ud et par gange, og spol den tilbage i enheden under vejledning af dine hænder. Hvis dette ikke løser problemet, er det muligt, at mekanismen til at spole ledningen er brudt. Kontakt i så fald producenten eller en reparationsservice.

Dette var nyttigt (662) Læs mere

Min støvsuger lyder, hvad kan jeg gøre? Verificeret

Dette problem skyldes ofte en fuld støvpose eller et filter, eller når der er en åbning, der tillader luft ind i slangen. Kontroller støvposen og filteret, og udskift dem om nødvendigt. Kontroller slangen for huller eller dårlige forbindelser. Kontakt producenten, hvis dette ikke løser problemet.

Dette var nyttigt (554) Læs mere

Hvordan fjerner jeg støv og hår fra støvsugerens børstehoved? Verificeret

Fjernelse af støv og hår fra støvsugerens børstehoved gøres manuelt. Hvis dette ikke går som ønsket, er det muligt at bruge en fin kam til at fjerne det resterende snavs.

Dette var nyttigt (538) Læs mere

Hvilken indstilling på støvsugerens børstehoved skal jeg bruge? Verificeret

Næsten alle støvsugere har et hoved med en justerbar børste. Brug børsten til hårde overflader for at forhindre ridser og skader. Sluk for børsten til tæpper og tæpper.

Dette var nyttigt (422) Læs mere

Kan jeg bruge en papirstøvpose mere end én gang? Verificeret

Dette er ikke tilrådeligt. Porerne i posens wat bliver mættede, hvilket medfører et tab af sug og muligvis beskadiger motoren.

Dette var nyttigt (287) Læs mere

Hvad er HEPA? Verificeret

HEPA står for højeffektiv partikulær luft. Mange støvsugere har et HEPA-filter. Et HEPA-filter stopper mindst 85% og højst 99.999995% af alle partikler på 0,3 mikrometer (µm) og derover.

Dette var nyttigt (261) Læs mere

Kan jeg bruge en almindelig støvsuger til at suge aske op? Verificeret

Nej, dette er absolut ikke muligt. Aske, der ser ud til at være afkølet, kan stadig være varm eller endda varm indeni. En almindelig støvsuger er ikke designet til dette, og det kan forårsage brand. Desuden er filtrene til almindelige støvsugere ikke altid velegnede til at tilbageholde ekstremt små partikler såsom aske. Derefter kan den nå støvsugerens motor og forårsage skader.

Dette var nyttigt (254) Læs mere

Seneste kommentarer

Brugsanvisning OBH Nordica EO9871NO X-Force 11.60 Støvsuger
Poul Erik Jensen 03-05-2024
Dårlig brugsanvisning. Mangler tekst til at forklare i stedet for billeder.


OBH Nordica EO9871NO X-Force 11.60 Støvsuger
Brugsanvisning OBH Nordica EO9871NO X-Force 11.60 Støvsuger
kjell andersson 08-11-2023
OBH Nordica eo9871no X-Force 11.60 Produktets børstehoved holder op med at rotere, og lyset slukker, når jeg støvsuger tæppet. Er det normalt at skulle slukke og tænde for enheden igen for at få lyset til at virke og børstehovedet til at rotere?


(Oversat af Google)
OBH Nordica EO9871NO X-Force 11.60 Støvsuger
Brugsanvisning OBH Nordica EO9631NO X-Force 8.60 Støvsuger
Noelle 09-08-2023
Mundstykket til min x-force 8,60 er gået i klik dvs nul bevægelighed. Hvordan løsner jeg den?


OBH Nordica EO9631NO X-Force 8.60 Støvsuger
Brugsanvisning OBH Nordica EO9631NO X-Force 8.60 Støvsuger
Katja 15-06-2023
X-force flex 8.60 støvsugeren fungerer ikke med håndtaget. Intet problem uden en stilk. Hvad kan årsagen være?


(Oversat af Google)
OBH Nordica EO9631NO X-Force 8.60 Støvsuger
Brugsanvisning OBH Nordica EO9291NO Air Force 460 Flex Støvsuger
S.c.s 26-03-2023
Air Force flex 460 model. Har lige suget et hjørne af et tæppe op, og maskinen stoppede med det samme og vil ikke genstarte. Er det en nulstillingsknap eller et trick for at få det til at virke?


(Oversat af Google)
OBH Nordica EO9291NO Air Force 460 Flex Støvsuger