Brugsanvisning Maxi-Cosi Zelia Klapvogn

Har du brug for en brugsanvisning til din Maxi-Cosi Zelia Klapvogn? Nedenfor kan du se og downloade PDF-brugsanvisningen gratis på Dansk. Dette produkt har i øjeblikket 5 ofte stillede spørgsmål, 3 kommentarer og har 1 stemme med en gennemsnitlig produktvurdering på 0/100. Hvis dette ikke er den brugsanvisning, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

Zelia
0 M / Max 15 kg
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 5.23 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Maxi-Cosi Zelia Klapvogn ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med Maxi-Cosi Zelia Klapvogn?
Ja Ingen
0%
100%
1 stemme

Deltag i samtalen om dette produkt

Her kan du dele, hvad du synes om Maxi-Cosi Zelia Klapvogn. Hvis du har et spørgsmål, skal du først læse brugsanvisningen omhyggeligt. Anmodning om en brugsanvisning kan ske ved at bruge vores kontaktformular.

Deledda 19-03-2021
Kan jeg ikke folde Zelda 3 i 1 nyttelast ud uden knivene??

svar | Dette var nyttigt (0) (Oversat af Google)
Mevr van twisk 09-02-2022
Jeg købte en maxi-cosi Zelia klapvogn til min datter (en gave) meget ked af denne klapvogn, en stang er gået i stykker og hjulene er ikke i orden, nye baghjul skal monteres !!! Mit barnebarn er kun 16. Måneder. Så burde sådan noget ikke være muligt. Gr mrs van twisk

svar | Dette var nyttigt (0) (Oversat af Google)
Belén 14-04-2022
Hej! Hvad er udløbsdatoen fra fremstillingen af ​​ægget (eller stolen) til bilen?

svar | Dette var nyttigt (0) (Oversat af Google)

Mere om denne brugsanvisning

Vi forstår, at det er rart at have en papirbrugsanvisning til din Maxi-Cosi Zelia Klapvogn. Du kan altid downloade brugsanvisningen fra vores hjemmeside og selv printe den. Hvis du gerne vil have en original brugsanvisning, anbefaler vi, at du kontakter Maxi-Cosi. De kan muligvis levere en original brugsanvisning. Leder du efter brugsanvisningen til din Maxi-Cosi Zelia Klapvogn på et andet sprog? Vælg dit foretrukne sprog på vores hjemmeside, og søg efter modelnummeret for at se, om vi har det tilgængeligt.

Specifikationer

Mærke Maxi-Cosi
Model Zelia
Kategori Klapvogne
Filtype PDF
Filstørrelse 5.23 MB

Alle brugsanvisninger til Maxi-Cosi Klapvogne
Flere brugsanvisninger til Klapvogne

Ofte stillede spørgsmål om Maxi-Cosi Zelia Klapvogn

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er fordele og ulemper ved at bruge luftdæk på en klapvogn? Verificeret

Den største fordel ved luftdæk på en klapvogn er, at de er meget behagelige for både barnet og den person, der skubber klapvognen. Luftdæk giver dæmpning på ujævne overflader såsom skov eller strand. Ulempen er, at luftdæk kan gå flade.

Dette var nyttigt (231) Læs mere

Hvad er fordele og ulemper ved at bruge skumdæk på en klapvogn? Verificeret

Den største fordel ved skumdæk på en klapvogn er, at de ikke kan gå fladt. Skumdæk giver lidt mindre dæmpning end luftdæk, men er mere behagelige end solide farvande. Mange moderne klapvogne bruger en kombination af solide dæk foran og skumdæk bagpå, hvilket gør klapvognen smidig og behagelig.

Dette var nyttigt (142) Læs mere

Hvad er fordele og ulemper ved at bruge solide dæk på en klapvogn? Verificeret

Solide dæk gør en klapvogn meget smidig. En ulempe er, at solide dæk giver mindre dæmpning og derfor er mindre behagelige end luft- eller skumdæk.

Dette var nyttigt (137) Læs mere

Hvilken klapvogn er bedst til en nyfødt baby? Verificeret

For en nyfødt baby er det overvejende vigtigt, at den kan ligge fladt. Dette hjælper evnen til at trække vejret og udviklingen af ​​lungerne.

Dette var nyttigt (28) Læs mere

Indtil hvilken alder bruger du barnevogn? Verificeret

Generelt bruges en klapvogn i op til 36 måneder (3 år).

Dette var nyttigt (22) Læs mere
Brugsanvisning Maxi-Cosi Zelia Klapvogn

Relaterede produkter

Relaterede kategorier