Brugsanvisning Maxi-Cosi Zelia Klapvogn

Har du brug for en brugsanvisning til din Maxi-Cosi Zelia Klapvogn? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 5.23 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Maxi-Cosi Zelia Klapvogn ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Maxi-Cosi-produkt?
Ja Ingen
0%
100%
1 stemme

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er fordele og ulemper ved at bruge luftdæk på en klapvogn? Verificeret
Den største fordel ved luftdæk på en klapvogn er, at de er meget behagelige for både barnet og den person, der skubber klapvognen. Luftdæk giver dæmpning på ujævne overflader såsom skov eller strand. Ulempen er, at luftdæk kan gå flade.

Dette var nyttigt (181)
Hvad er fordele og ulemper ved at bruge skumdæk på en klapvogn? Verificeret
Den største fordel ved skumdæk på en klapvogn er, at de ikke kan gå fladt. Skumdæk giver lidt mindre dæmpning end luftdæk, men er mere behagelige end solide farvande. Mange moderne klapvogne bruger en kombination af solide dæk foran og skumdæk bagpå, hvilket gør klapvognen smidig og behagelig.

Dette var nyttigt (103)
Hvad er fordele og ulemper ved at bruge solide dæk på en klapvogn? Verificeret
Solide dæk gør en klapvogn meget smidig. En ulempe er, at solide dæk giver mindre dæmpning og derfor er mindre behagelige end luft- eller skumdæk.

Dette var nyttigt (100)

Deltag i samtalen om dette produkt

Deledda 19-03-2021
Kan jeg ikke folde Zelda 3 i 1 nyttelast ud uden knivene??

svar | Dette var nyttigt (0)(Translated by Google)
Mevr van twisk 09-02-2022
Jeg købte en maxi-cosi Zelia klapvogn til min datter (en gave) meget ked af denne klapvogn, en stang er gået i stykker og hjulene er ikke i orden, nye baghjul skal monteres !!! Mit barnebarn er kun 16. Måneder. Så burde sådan noget ikke være muligt. Gr mrs van twisk

svar | Dette var nyttigt (0)(Translated by Google)
Belén 13-04-2022
Hej! Hvad er udløbsdatoen fra fremstillingen af ​​ægget (eller stolen) til bilen?

svar | Dette var nyttigt (0)(Translated by Google)
Brugsanvisning Maxi-Cosi Zelia Klapvogn