Brugsanvisninger til Maxi-Cosi Autostole

Nedenfor finder du alle de Maxi-Cosi Autostole, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Kan Isofix bilsæder placeres i biler uden Isofix? Verificeret

De mest tilgængelige Isofix-bilsæder har universel godkendelse til sikring med sikkerhedsseler, ud over bilspecifik godkendelse. Dette gør det muligt at fastgøre sædet med sikkerhedsseler. Læs manualen til bilsædet for detaljer. Der er Isofix bilsæder, der ikke kan sikres med sikkerhedsseler.

Dette var nyttigt (724) Læs mere

Hvad er det sikreste sted at placere en autostol til børn? Verificeret

Dette afhænger dels af bilen, men generelt er midt på bagsædet det sikreste sted. Her er barnet placeret så langt som muligt fra bilens sider og derfor beskyttet bedst i tilfælde af en ulykke. Dette er dog kun tilfældet, hvis der er en komplet 3-punkts sele. Hvis der kun er en hoftesele, er det mere sikkert at placere autostolen ved en siderude.

Dette var nyttigt (646) Læs mere

Kan jeg vaske dækslet på mit Maxi-Cosi bilsæde? Verificeret

Maxi-Cosi siger, at alle deres betræk kan vaskes. Se vaskeinstruktionerne for at få flere detaljer. Læs manualen om, hvordan du fjerner dækslet.

Dette var nyttigt (344) Læs mere

Kan jeg bruge bilsår i et fly? Verificeret

Der er ingen internationale retningslinjer for brug af bilsæder i fly. Afhængigt af modellen er det muligt, at bilsædet er egnet til det. Hvorvidt det er tilladt eller ej, afhænger af flyselskabet. Kontakt altid flyselskabet på forhånd for at bekræfte dette.

Dette var nyttigt (218) Læs mere

Kan jeg anvende genopladelige batterier i min Difrax-brystpumpe? Verificeret

Nej. Ellers kan Difrax ikke garantere, at brystpumpen fungerer korrekt ved anvendelse af genopladelige batterier.

Dette var nyttigt (190) Læs mere

Kan alle Isofix bilsæder monteres i alle biler med Isofix? Verificeret

Nej, der er universelle og ikke-universelle Isofix-bilsæder. Et ikke-universelt Isofix-bilsæde kan kun bruges i udpegede biler. Sædet leveres med en liste over bilmodeller, der er egnede til brug med det sæde. Et universelt Isofix-bilsæde kan kun bruges i biler, der er udstyret med Isofix og et Top Tether-fastgørelsespunkt.

Dette var nyttigt (169) Læs mere

Hvor længe kan mit barn være i et bilsæde? Verificeret

Lad ikke dit barn sidde i et autostol længere end 1,5 til 2 timer om dagen. Mange moderne klapvogne tilbyder mulighed for at fastgøre bilsædet ovenpå, hvilket muliggør hurtig transport af dit barn. Også i så fald må du ikke overstige 1,5 til 2 timer om dagen.

Dette var nyttigt (158) Læs mere

Hvad er Isofix? Verificeret

Isofix er et internationalt standardiseret system til montering af bilsæder i biler. Der er Isofix monteringsbeslag i bilen. Disse beslag er placeret mellem ryglænet og bagsædets sæde og er forbundet med karosseriet. Isofix bilsæde er udstyret med kroge, der let kan fastgøres til monteringsbeslagene.

Dette var nyttigt (157) Læs mere

Seneste kommentarer

Brugsanvisning Maxi-Cosi RodiFix M i-Size Autostol
Ghislaine 27-04-2024
God morgen Jeg har en mellemstørrelse mc rodifix autostol, og jeg kan ikke montere ryglænet på sædet. Denne vil ikke svigte dig Tak for din hjælp


(Oversat af Google)
Maxi-Cosi RodiFix M i-Size Autostol
Brugsanvisning Maxi-Cosi Titan Pro Autostol
Liliane Vanneste 13-09-2023
Hvordan løsner du remmene på Maxi Cosi Titan?


(Oversat af Google)
Maxi-Cosi Titan Pro Autostol
Brugsanvisning Maxi-Cosi Titan Pro Autostol
patrick LAPRAND 03-08-2022
Sådan løsner du stropperne på maxi cosi titan pro autostolen


(Oversat af Google)
Maxi-Cosi Titan Pro Autostol
Brugsanvisning Maxi-Cosi Rock Autostol
Natalie 29-03-2022
Hvordan sikrer jeg autostolen, hvis jeg bruger den på et fly - kun med 2-punktsselen? Skal jeg fastgøre bæltet ved barnets fødder? Er der andet jeg skal tænke på?


(Oversat af Google)
Maxi-Cosi Rock Autostol
Brugsanvisning Maxi-Cosi Tobi Autostol
Anna Margareta 18-01-2022
Jeg har overtaget denne barnestol fra nogen, men det er ikke muligt at løsne skulderstropperne. Systemet ser ud til at sidde fast? Er der en løsning på dette?


(Oversat af Google)
Maxi-Cosi Tobi Autostol