Brugsanvisninger til Autostole

Nedenfor finder du alle mærker de Autostole, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Kan Isofix bilsæder placeres i biler uden Isofix? Verificeret

De mest tilgængelige Isofix-bilsæder har universel godkendelse til sikring med sikkerhedsseler, ud over bilspecifik godkendelse. Dette gør det muligt at fastgøre sædet med sikkerhedsseler. Læs manualen til bilsædet for detaljer. Der er Isofix bilsæder, der ikke kan sikres med sikkerhedsseler.

Dette var nyttigt (725) Læs mere

Hvad er det sikreste sted at placere en autostol til børn? Verificeret

Dette afhænger dels af bilen, men generelt er midt på bagsædet det sikreste sted. Her er barnet placeret så langt som muligt fra bilens sider og derfor beskyttet bedst i tilfælde af en ulykke. Dette er dog kun tilfældet, hvis der er en komplet 3-punkts sele. Hvis der kun er en hoftesele, er det mere sikkert at placere autostolen ved en siderude.

Dette var nyttigt (646) Læs mere

Kan jeg bruge bilsår i et fly? Verificeret

Der er ingen internationale retningslinjer for brug af bilsæder i fly. Afhængigt af modellen er det muligt, at bilsædet er egnet til det. Hvorvidt det er tilladt eller ej, afhænger af flyselskabet. Kontakt altid flyselskabet på forhånd for at bekræfte dette.

Dette var nyttigt (218) Læs mere

Kan alle Isofix bilsæder monteres i alle biler med Isofix? Verificeret

Nej, der er universelle og ikke-universelle Isofix-bilsæder. Et ikke-universelt Isofix-bilsæde kan kun bruges i udpegede biler. Sædet leveres med en liste over bilmodeller, der er egnede til brug med det sæde. Et universelt Isofix-bilsæde kan kun bruges i biler, der er udstyret med Isofix og et Top Tether-fastgørelsespunkt.

Dette var nyttigt (169) Læs mere

Hvor længe kan mit barn være i et bilsæde? Verificeret

Lad ikke dit barn sidde i et autostol længere end 1,5 til 2 timer om dagen. Mange moderne klapvogne tilbyder mulighed for at fastgøre bilsædet ovenpå, hvilket muliggør hurtig transport af dit barn. Også i så fald må du ikke overstige 1,5 til 2 timer om dagen.

Dette var nyttigt (158) Læs mere

Hvad er Isofix? Verificeret

Isofix er et internationalt standardiseret system til montering af bilsæder i biler. Der er Isofix monteringsbeslag i bilen. Disse beslag er placeret mellem ryglænet og bagsædets sæde og er forbundet med karosseriet. Isofix bilsæde er udstyret med kroge, der let kan fastgøres til monteringsbeslagene.

Dette var nyttigt (157) Læs mere