Brugsanvisning Lego set 42132 Technic Motorcykel

Har du brug for byggevejledninger til din Lego set 42132 Technic Motorcykel? Nedenfor kan du se og downloade PDF-byggevejledningen gratis. Dette produkt har i øjeblikket 10 ofte stillede spørgsmål, 2 kommentarer og har 32 stemmer med en gennemsnitlig produktvurdering på 91/100. Hvis dette ikke er den byggevejledning, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 5.63 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Lego set 42132 Technic Motorcykel ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med Lego set 42132 Technic Motorcykel?
Ja Ingen
91%
9%
32 stemmer

Deltag i samtalen om dette produkt

Her kan du dele, hvad du synes om Lego set 42132 Technic Motorcykel. Hvis du har et spørgsmål, skal du først læse brugsanvisningen omhyggeligt. Anmodning om en brugsanvisning kan ske ved at bruge vores kontaktformular.

CRETIN Jean-Pierre 27-08-2023
Jeg har lige bygget den grundlæggende model efter boksens instruktioner. Der er ikke nævnt noget om den alternative model. Siden beder mig € 1,99 for at have manualen !!!!? Uden sikkerhed for, at det drejer sig om 2. model? Jeg kan frit konsultere den samme meddelelse i boksen vedrørende den 1. model derfor uden interesse !! Hvordan gør vi?

svar | Dette var nyttigt (0) (Oversat af Google)
Hoje 03-04-2024
Não

svar | Dette var nyttigt (0) (Oversat af Google)

Mere om denne brugsanvisning

Vi forstår, at det er rart at have en papirbrugsanvisning til din Lego set 42132 Technic Motorcykel. Du kan altid downloade brugsanvisningen fra vores hjemmeside og selv printe den. Hvis du gerne vil have en original brugsanvisning, anbefaler vi, at du kontakter Lego. De kan muligvis levere en original brugsanvisning. Leder du efter brugsanvisningen til din Lego set 42132 Technic Motorcykel på et andet sprog? Vælg dit foretrukne sprog på vores hjemmeside, og søg efter modelnummeret for at se, om vi har det tilgængeligt.

Specifikationer

Mærke Lego
Model set 42132 Technic Motorcycle
Kategori
Filtype PDF
Filstørrelse 5.63 MB

Alle brugsanvisninger til Lego Technic
Flere brugsanvisninger til Lego

Ofte stillede spørgsmål om Lego set 42132 Technic Motorcykel

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Der mangler en Legoklods i mit sæt. Hvor kan jeg bestille en ny? Verificeret

Lego har en tjeneste, hvor du kan bestille separate klodser eller kontakte dem, når der mangler en klods i dit sæt. Se deres hjemmeside for mere information.

Dette var nyttigt (4688) Læs mere

Hvordan kan jeg forindre, at mit Lego legetøj mister farve? Verificeret

De to største årsager til at Lego legetøjets plastik mister farve, er længere tids eksponering for sollys og cigaretrøg. Forsøg at mindske dette ved opbevaring af dit Lego legetøj.

Dette var nyttigt (1795) Læs mere

Hvad er den beste måde at rengøre mine Legoklodser på? Verificeret

Lego anbefaler at rengøre klodserne i hånden med vand (maks. 40˚C) og et mildt vaskemiddel. Vask aldrig klodserne i en vaskemaskine eller opvaskemaskine. Lad klodserne tørre derefter. Elektriske dele kan kun rengøres med en tør klud.

Dette var nyttigt (1673) Læs mere

Når jeg har bygget et nyt Legosæt, er der altid nogle små stykker i overskud. Har jeg glemt at bruge dem? Verificeret

Nej, med mange nye Legosæt leveres mindre stykker som reservedele.

Dette var nyttigt (1409) Læs mere

Hvordan anbringer jeg bedst klistermærker på Lego? Verificeret

For at kunne anbringe klistermærker er det en god idé at anvende glasrens på det sted, hvor du vil anbringe klistermærket. Når klistermærket er anbragt på det rigtige sted, lad det tørre og det vil klæbe fast.

Dette var nyttigt (1217) Læs mere

Hvor kan jeg finde en deleliste over mit Lego-sæt? Verificeret

Mange moderne Lego-instruktioner inkluderer en deleliste i slutningen af ​​brochuren. I tilfælde af flere pjecer findes listen muligvis midt i PDF-filen.

Dette var nyttigt (1164) Læs mere

Kan Lego og Duploklodser bruges i kombination med hinanden? Verificeret

Ja, Lego og Duploklodser kan bruges sammen. Legoklodser passer på Duploklodser med de hule knopper. Duploklodser passer bedst på større Legoklodser, men kan komme løs fra mindre Legoklodser.

Dette var nyttigt (1046) Læs mere

Fra hvilken alder er Lego egnet til at lege med? Verificeret

De fleste Legosæt er egnede til at lege med fra 4 år på grund af de små dele, de indeholder. Det særlige Duplotema er egnet til børn på 1,5 år og ældre. Den anbefalede alder er altid angivet på kassen.

Dette var nyttigt (982) Læs mere

Hvor kan jeg finde instruktionerne til den alternative model af mit Lego Technic-sæt? Verificeret

Vi har kombineret instruktionerne til de alternative modeller med de i hovedmodellen. Rul forbi de almindelige instruktioner for at se den alternative model.

Dette var nyttigt (357) Læs mere

Hvor kan jeg finde mere information om mit Lego sæt eller en Lego del? Verificeret

Hvis du vil vide mere om et Lego sæt eller en del, såsom årstal det er fra, hvor mange dele et sæt har, reservedele eller i hvilke andre sæt et bestemt stykke kan findes, så er BrickLink.com det bedste sted. BrickLink.com er en hjemmeside med næsten alle detaljer om Lego sæt og dele og er en del af Lego Group.

Dette var nyttigt (74) Læs mere
Brugsanvisning Lego set 42132 Technic Motorcykel

Relaterede produkter

Relaterede kategorier