Brugsanvisninger til Lego

Nedenfor finder du alle de Lego-temaer, som vi har byggevejledninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit tema ikke på listen? Kontakt os.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Der mangler en Legoklods i mit sæt. Hvor kan jeg bestille en ny? Verificeret

Lego har en tjeneste, hvor du kan bestille separate klodser eller kontakte dem, når der mangler en klods i dit sæt. Se deres hjemmeside for mere information.

Dette var nyttigt (4700) Læs mere

Hvordan kan jeg forindre, at mit Lego legetøj mister farve? Verificeret

De to største årsager til at Lego legetøjets plastik mister farve, er længere tids eksponering for sollys og cigaretrøg. Forsøg at mindske dette ved opbevaring af dit Lego legetøj.

Dette var nyttigt (1804) Læs mere

Hvad er den beste måde at rengøre mine Legoklodser på? Verificeret

Lego anbefaler at rengøre klodserne i hånden med vand (maks. 40˚C) og et mildt vaskemiddel. Vask aldrig klodserne i en vaskemaskine eller opvaskemaskine. Lad klodserne tørre derefter. Elektriske dele kan kun rengøres med en tør klud.

Dette var nyttigt (1682) Læs mere

Når jeg har bygget et nyt Legosæt, er der altid nogle små stykker i overskud. Har jeg glemt at bruge dem? Verificeret

Nej, med mange nye Legosæt leveres mindre stykker som reservedele.

Dette var nyttigt (1416) Læs mere

Hvordan anbringer jeg bedst klistermærker på Lego? Verificeret

For at kunne anbringe klistermærker er det en god idé at anvende glasrens på det sted, hvor du vil anbringe klistermærket. Når klistermærket er anbragt på det rigtige sted, lad det tørre og det vil klæbe fast.

Dette var nyttigt (1225) Læs mere

Hvor kan jeg finde en deleliste over mit Lego-sæt? Verificeret

Mange moderne Lego-instruktioner inkluderer en deleliste i slutningen af ​​brochuren. I tilfælde af flere pjecer findes listen muligvis midt i PDF-filen.

Dette var nyttigt (1173) Læs mere

Kan Lego og Duploklodser bruges i kombination med hinanden? Verificeret

Ja, Lego og Duploklodser kan bruges sammen. Legoklodser passer på Duploklodser med de hule knopper. Duploklodser passer bedst på større Legoklodser, men kan komme løs fra mindre Legoklodser.

Dette var nyttigt (1055) Læs mere

Fra hvilken alder er Lego egnet til at lege med? Verificeret

De fleste Legosæt er egnede til at lege med fra 4 år på grund af de små dele, de indeholder. Det særlige Duplotema er egnet til børn på 1,5 år og ældre. Den anbefalede alder er altid angivet på kassen.

Dette var nyttigt (990) Læs mere

Hvor kan jeg finde mere information om mit Lego sæt eller en Lego del? Verificeret

Hvis du vil vide mere om et Lego sæt eller en del, såsom årstal det er fra, hvor mange dele et sæt har, reservedele eller i hvilke andre sæt et bestemt stykke kan findes, så er BrickLink.com det bedste sted. BrickLink.com er en hjemmeside med næsten alle detaljer om Lego sæt og dele og er en del af Lego Group.

Dette var nyttigt (86) Læs mere