Brugsanvisninger til Lego

Nedenfor finder du alle de Lego-temaer, som vi har byggevejledninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit tema ikke på listen? Kontakt os.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Der mangler en Legoklods i mit sæt. Hvor kan jeg bestille en ny? Verificeret
Lego har en tjeneste, hvor du kan bestille separate klodser eller kontakte dem, når der mangler en klods i dit sæt. Se deres hjemmeside for mere information.

Dette var nyttigt (4267)
Hvordan kan jeg forindre, at mit Lego legetøj mister farve? Verificeret
De to største årsager til at Lego legetøjets plastik mister farve, er længere tids eksponering for sollys og cigaretrøg. Forsøg at mindske dette ved opbevaring af dit Lego legetøj.

Dette var nyttigt (1433)
Hvad er den beste måde at rengøre mine Legoklodser på? Verificeret
Lego anbefaler at rengøre klodserne i hånden med vand (maks. 40˚C) og et mildt vaskemiddel. Vask aldrig klodserne i en vaskemaskine eller opvaskemaskine. Lad klodserne tørre derefter. Elektriske dele kan kun rengøres med en tør klud.

Dette var nyttigt (1315)
Når jeg har bygget et nyt Legosæt, er der altid nogle små stykker i overskud. Har jeg glemt at bruge dem? Verificeret
Nej, med mange nye Legosæt leveres mindre stykker som reservedele.

Dette var nyttigt (1071)
Hvordan anbringer jeg bedst klistermærker på Lego? Verificeret
For at kunne anbringe klistermærker er det en god idé at anvende glasrens på det sted, hvor du vil anbringe klistermærket. Når klistermærket er anbragt på det rigtige sted, lad det tørre og det vil klæbe fast.

Dette var nyttigt (952)
Hvor kan jeg finde en deleliste over mit Lego-sæt? Verificeret
Mange moderne Lego-instruktioner inkluderer en deleliste i slutningen af ​​brochuren. I tilfælde af flere pjecer findes listen muligvis midt i PDF-filen.

Dette var nyttigt (935)
Kan Lego og Duploklodser bruges i kombination med hinanden? Verificeret
Ja, Lego og Duploklodser kan bruges sammen. Legoklodser passer på Duploklodser med de hule knopper. Duploklodser passer bedst på større Legoklodser, men kan komme løs fra mindre Legoklodser.

Dette var nyttigt (829)
Fra hvilken alder er Lego egnet til at lege med? Verificeret
De fleste Legosæt er egnede til at lege med fra 4 år på grund af de små dele, de indeholder. Det særlige Duplotema er egnet til børn på 1,5 år og ældre. Den anbefalede alder er altid angivet på kassen.

Dette var nyttigt (817)