Brugsanvisninger til Severin Køkkenvægte

Nedenfor finder du alle de Severin Køkkenvægte, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvor mange gram er en ounce? Verificeret

En ounce er præcis 28,3495231 g eller 28,35 g, når der rundes op.

Dette var nyttigt (465) Læs mere

Et batteri i min enhed er oxideret. Kan jeg stadig bruge det sikkert? Verificeret

Ja, enheden kan stadig bruges sikkert. Fjern først det oxiderede batteri. Brug aldrig bare hænder til at gøre dette. Rengør derefter batterirummet med en vatpind dyppet i eddike eller citronsaft. Lad det tørre, og isæt nye batterier.

Dette var nyttigt (251) Læs mere

Hvordan rengør jeg min køkkenvægt? Verificeret

En køkkenvægt er en elektronisk enhed, og som sådan kan den ikke rengøres i en opvaskemaskine. Brug en fugtig klud og et mildt rengøringsmiddel til at rengøre køkkenvægten.

Dette var nyttigt (198) Læs mere

Seneste kommentarer

Brugsanvisning Severin KW 3667 Køkkenvægt
dorligh franco 01-04-2020
hej, jeg har en Severin KW 3667 i et par dage, vejningen holdt op med at virke. Jeg udskiftede batteriet, det tænder ikke, umiddelbart efter udskiftning markerer det en ikke-eksisterende vægt, selvom det omdanner det fra gram til ounce og omvendt efter et stykke tid, slukker det og tænder ikke igen Tak for et muligt svar Venlig hilsen


(Oversat af Google)
Severin KW 3667 Køkkenvægt
Brugsanvisning Severin KW 3669 Køkkenvægt
Francis Prusker 30-10-2019
Hej, Jeg bruger en Severin KW 3969 skala Min vægt vejer cirka 30 g mindre end den faktiske vægt. Derudover er der for det samme objekt variationer på 10-15 gram fra en vejning til en anden. Hvad skal der gøres? Med venlig hilsen Francis prusker telefon: 86 75 09 97 81 mail: [email protected]


(Oversat af Google)
Severin KW 3669 Køkkenvægt