Brugsanvisninger til Køkkenvægte

Nedenfor finder du alle mærker de Køkkenvægte, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvor mange gram er en ounce? Verificeret

En ounce er præcis 28,3495231 g eller 28,35 g, når der rundes op.

Dette var nyttigt (463) Læs mere

Et batteri i min enhed er oxideret. Kan jeg stadig bruge det sikkert? Verificeret

Ja, enheden kan stadig bruges sikkert. Fjern først det oxiderede batteri. Brug aldrig bare hænder til at gøre dette. Rengør derefter batterirummet med en vatpind dyppet i eddike eller citronsaft. Lad det tørre, og isæt nye batterier.

Dette var nyttigt (251) Læs mere

Hvordan rengør jeg min køkkenvægt? Verificeret

En køkkenvægt er en elektronisk enhed, og som sådan kan den ikke rengøres i en opvaskemaskine. Brug en fugtig klud og et mildt rengøringsmiddel til at rengøre køkkenvægten.

Dette var nyttigt (195) Læs mere