Brugsanvisninger til Camry Kaffemøller

Nedenfor finder du alle de Camry Kaffemøller, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad siger malingen om kaffen? Verificeret

Formen for maling bestemmer stærkt smagen på kaffen. En finere slibning betyder generelt en stærkere smag og en grovere slibning betyder en mildere smag. En meget fin formaling kan resultere i bitter kaffe.

Dette var nyttigt (135) Læs mere

Hvad er den bedste måde at opbevare kaffe på? Verificeret

Kaffe opbevares bedst i en ren og lufttæt dåse.

Dette var nyttigt (32) Læs mere

Seneste kommentarer

Brugsanvisning Camry CR 4443 Kaffemølle
Volker 20-07-2023
Hvordan kan jeg fjerne og rense kværnen?


(Oversat af Google)
Camry CR 4443 Kaffemølle
Brugsanvisning Camry CR 4443 Kaffemølle
wiesław sewastianik 04-02-2021
Knap for slibning for grovhed justerer sig selv automatisk


(Oversat af Google)
Camry CR 4443 Kaffemølle
Brugsanvisning Camry CR 4443 Kaffemølle
БОРИС СИДОРОВ 19-01-2021
Der er intet håndtag på beholderen med malet kaffe - jeg er nødt til at fjerne beholderen selv med to hænder med stor indsats - lænet op ad kanterne af afsatserne ... du kan og bør lave enten en pusher af den malede kaffebeholder eller en auto pusher - en enhed, der giver dig mulighed for bekvemt at fjerne beholderen - da den er installeret tæt, og det er slet ikke muligt at fjerne beholderen med én hånd


(Oversat af Google)
Camry CR 4443 Kaffemølle