Brugsanvisning Camry CR 4443 Kaffemølle

Har du brug for en brugsanvisning til din Camry CR 4443 Kaffemølle? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 1.91 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Camry CR 4443 Kaffemølle ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Camry-produkt?
Ja Ingen
50%
50%
2 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad siger malingen om kaffen? Verificeret
Formen for maling bestemmer stærkt smagen på kaffen. En finere slibning betyder generelt en stærkere smag og en grovere slibning betyder en mildere smag. En meget fin formaling kan resultere i bitter kaffe.

Dette var nyttigt (95)
Hvad er den bedste måde at opbevare kaffe på? Verificeret
Kaffe opbevares bedst i en ren og lufttæt dåse.

Dette var nyttigt (23)

Deltag i samtalen om dette produkt

БОРИС СИДОРОВ 19-01-2021
Der er intet håndtag på beholderen med malet kaffe - jeg er nødt til at fjerne beholderen selv med to hænder med stor indsats - lænet op ad kanterne af afsatserne ... du kan og bør lave enten en pusher af den malede kaffebeholder eller en auto pusher - en enhed, der giver dig mulighed for bekvemt at fjerne beholderen - da den er installeret tæt, og det er slet ikke muligt at fjerne beholderen med én hånd

svar | Dette var nyttigt (0)(Translated by Google)
wiesław sewastianik 04-02-2021
Knap for slibning for grovhed justerer sig selv automatisk

svar | Dette var nyttigt (0)(Translated by Google)
Brugsanvisning Camry CR 4443 Kaffemølle