Brugsanvisninger til Siemens Vaskemaskiner

Nedenfor finder du alle de Siemens Vaskemaskiner, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Min vaskemaskine starter ikke, når jeg trykker på startknappen. Hvad kan jeg gøre? Verificeret

I mange tilfælde har døren til vaskemaskinen ikke lukket ordentligt. Åbn og luk døren, og prøv igen.

Dette var nyttigt (23183) Læs mere

Min vaskemaskine vil ikke pumpe, hvad kan jeg gøre? Verificeret

Grunden til at vaskemaskinen ikke vil pumpe er på grund af en blokering i enten pumpen eller afløbsslangen. Hvis din vaskemaskine giver adgang til disse dele, forsøg da at fjerne blokeringen. Hvis dette ikke løser problemet eller hvis du ikke har tilgang til disse dele, skal du kontakte en tekniker eller fabrikanten.

Dette var nyttigt (22526) Læs mere

Der tilføres ikke noget vand til min vaskemaskine. Hvad kan jeg gøre? Verificeret

Kontroller, om vandtilførslen er åben, og om der ikke er knæk i slangen til vandtilførslen. Hvis problemet vedvarer, bør du kontakte producenten.

Dette var nyttigt (8920) Læs mere

Døren til min vaskemaskine kan ikke åbnes, hvad kan jeg gøre? Verificeret

Der kan være flere årsager. Den mest almindelige årsag er, at filteret er tilstoppet. Tag stikket ud af stikkontakten, og kontroller filteret. Fjern evt. Blokering. Filterets placering er forskellig afhængigt af modellen. Det er også muligt, at der er en speciel håndtag, der åbner døren. Hvis disse muligheder ikke hjælper, er den sidste mulighed at tage stikket ud af stikkontakten i 30-60 minutter og derefter prøve at åbne døren. Hvis dette ikke virker, skal du kontakte producenten eller en mekaniker.

Dette var nyttigt (7422) Læs mere

Min vaskemaskine støjer meget og/eller vibrerer højt. Hvad kan jeg gøre ved det? Verificeret

Det er muligt, at vaskemaskinen ikke er i vater. Det kan gøres ved at justere fødderne, så vaskemaskinen er fuldstændig vandret. Problemet kan også skyldes, at du har kommet for meget tøj i maskinen. Hvis dette ikke er årsagen til problemet, skal du kontakte producenten.

Dette var nyttigt (6399) Læs mere

I hvilket rum skal vaskemidlet gå? Verificeret

De fleste vaskemaskiner har 3 rum til vaskemiddel. Disse rum er ofte markeret med I, II og * for at vise, hvor vaskemidlet går. Rum I bruges til en forvaskecyklus, II er til hovedvaskecyklussen og * er til skyllemiddel. Rum II bruges oftest.

Dette var nyttigt (4382) Læs mere

Min vaskemaskine lugter, hvad kan jeg gøre ved det? Verificeret

Der er vaskemaskiner med selvrensende funktioner. Hvis disse funktioner ikke er tilgængelige, er det muligt at tilføje 100 ml hvid eddike eller 100 gram sodakrystaller og få vaskemaskinen til at køre et 90 ℃-program.

Dette var nyttigt (3612) Læs mere

Kan jeg tilslutte vaskemaskinen til et varmtvandsudtag? Verificeret

Selv om vaskemaskiner sandsynligvis kan klare tilførsel af varmtvand på op til 65 °C, fraråder de fleste producenter at gøre det. Der er vaskeprogrammer, der specifikt bruger koldt vand. I disse tilfælde kan varmt vand forringe resultatet af vaskeprogrammet. Desuden er mange vaskemaskiner designet til at blive sluttet til et koldtvandsudtag.

Dette var nyttigt (2850) Læs mere

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg flytter en vaskemaskine? Verificeret

Når du flytter en vaskemaskine, skal du sikre tromlen. Du kan bruge transitbolten, der følger med hver vaskemaskine og forhindrer tromlen i at bevæge sig rundt inde i maskinen. Du skal også dræne alt vandet.

Dette var nyttigt (1413) Læs mere

Kan jeg stable min tørretumbler og vaskemaskine? Verificeret

Generelt er det muligt at stable en tørretumbler og vaskemaskine direkte oven på hinanden. Dette fungerer kun med frontlæssemodeller. Det tilrådes dog at bruge et passende tilbehør til dette. Dette forhindrer maskinerne i at vibrere og falde af og forhindrer også beskadigelse af bundmaskinen.

Dette var nyttigt (1115) Læs mere

Kan jeg slutte en vaskemaskine til en forlængerledning? Verificeret

Apparater, der kræver store mængder strøm, som en vaskemaskine, kan ikke tilsluttes alle forlængerledninger. Se, hvad vaskemaskinens strømforbrug er, hvilket er angivet i Watt, og kontroller, om forlængerledningen kan klare dette. Der er forlængerledninger med tykkere kabler, der er lavet til at håndtere større apparater.

Dette var nyttigt (1115) Læs mere

Hvad er forskellen i brug mellem en vaskemaskine og en separat vaskemaskine og tørretumbler? Verificeret

Den største fordel ved en vaskemaskine er, at den tager mindre plads. En separat tørretumbler kan dog tørre mere end en vaskemaskine / tørretumbler. En vaskemaskine bruger også relativt mere energi og kræver mere tid.

Dette var nyttigt (1114) Læs mere

Hvor kan jeg finde modelnummeret på min Siemens-vaskemaskine? Verificeret

Som regel kan modelnummeret findes på et mærkat på indersiden af vaskemaskinens luge.

Dette var nyttigt (227) Læs mere

Seneste kommentarer

Brugsanvisning Siemens WI14W540EU iQ700 Vaskemaskine
Søren Hansen 14-03-2024
Jeg har samme spørgsmål. Denne funktion havde vi på en tidligere vaskemaskine og den er savnet her


Siemens WI14W540EU iQ700 Vaskemaskine
Brugsanvisning Siemens WM14N0L7DN iQ300 Vaskemaskine
KI 07-01-2024
Hej Hvad betyder F17 ? Så vidt jeg kan se står det ikke i manualen ? Når jeg sætter maskinen til 60 grader og 1200 omdrejninger, viser vasketiden 1 t 45 min - men af en eller anden grund, bliver vasketiden forlænget med ca 20 minutter, når centrifugeringen starter. Er der en god forklaring på dette ? På forhånd tak. Vh KI


Siemens WM14N0L7DN iQ300 Vaskemaskine
Brugsanvisning Siemens WM14N0L7DN iQ300 Vaskemaskine
Annette Neumann 26-11-2023
Det samme problem er også gældende for min maskine. Desuden har jeg oplevet, at den skyller med meget varmt vand til slut.


Siemens WM14N0L7DN iQ300 Vaskemaskine
Brugsanvisning Siemens WM14B262DN iQ100 Vaskemaskine
Lisbeth Larsen 10-09-2023
Jeg har det samme problem. Har du fået løst det, eller har andre fundet en løsning?


Siemens WM14B262DN iQ100 Vaskemaskine
Brugsanvisning Siemens WM14K2E8DN iQ300 Vaskemaskine
Pernille 22-08-2023
Maskine viste e21 men fejlen er ikke oplyst i manualen og nettet siger 2 ting. Er der nogen der har svar på det


Siemens WM14K2E8DN iQ300 Vaskemaskine