Bosch Vaskemaskiner

Nedenfor finder du alle de Bosch Vaskemaskiner, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Min vaskemaskine vil ikke pumpe, hvad kan jeg gøre? Verificeret
Grunden til at vaskemaskinen ikke vil pumpe er på grund af en blokering i enten pumpen eller afløbsslangen. Hvis din vaskemaskine giver adgang til disse dele, forsøg da at fjerne blokeringen. Hvis dette ikke løser problemet eller hvis du ikke har tilgang til disse dele, skal du kontakte en tekniker eller fabrikanten.

Dette var nyttigt (14554)
Der tilføres ikke noget vand til min vaskemaskine. Hvad kan jeg gøre? Verificeret
Kontroller, om vandtilførslen er åben, og om der ikke er knæk i slangen til vandtilførslen. Hvis problemet vedvarer, bør du kontakte producenten.

Dette var nyttigt (4853)
Min vaskemaskine støjer meget og/eller vibrerer højt. Hvad kan jeg gøre ved det? Verificeret
Det er muligt, at vaskemaskinen ikke er i vater. Det kan gøres ved at justere fødderne, så vaskemaskinen er fuldstændig vandret. Problemet kan også skyldes, at du har kommet for meget tøj i maskinen. Hvis dette ikke er årsagen til problemet, skal du kontakte producenten.

Dette var nyttigt (3555)
Kan jeg tilslutte vaskemaskinen til et varmtvandsudtag? Verificeret
Selv om vaskemaskiner sandsynligvis kan klare tilførsel af varmtvand på op til 65 °C, fraråder de fleste producenter at gøre det. Der er vaskeprogrammer, der specifikt bruger koldt vand. I disse tilfælde kan varmt vand forringe resultatet af vaskeprogrammet. Desuden er mange vaskemaskiner designet til at blive sluttet til et koldtvandsudtag.

Dette var nyttigt (2057)
Min Bosch-vaskemaskine viser fejlkode "F21". Hvad betyder det? Verificeret
Fejlkode "F21" angiver et ledningsproblem eller et problem med programmeringen af modulet i maskinen. Det anbefales at kontakte en montør.

Dette var nyttigt (212)
Hvor kan jeg finde modelnummeret på min Bosch-vaskemaskine? Verificeret
Som regel kan modelnummeret findes på et mærkat på indersiden af vaskemaskinens luge.

Dette var nyttigt (181)