Brugsanvisning Bosch WAW32768SN Vaskemaskine

Har du brug for en brugsanvisning til din Bosch WAW32768SN Vaskemaskine? Nedenfor kan du se og downloade PDF-brugsanvisningen gratis på Dansk. Dette produkt har i øjeblikket 15 ofte stillede spørgsmål, 1 kommentar og har 0 stemmer. Hvis dette ikke er den brugsanvisning, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

da Brugs- og opstillingsvejledning
Vaskemaskine
WAW32768SN
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 5.48 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Bosch WAW32768SN Vaskemaskine ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med Bosch WAW32768SN Vaskemaskine?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Deltag i samtalen om dette produkt

Her kan du dele, hvad du synes om Bosch WAW32768SN Vaskemaskine. Hvis du har et spørgsmål, skal du først læse brugsanvisningen omhyggeligt. Anmodning om en brugsanvisning kan ske ved at bruge vores kontaktformular.

Eva Thunberg 02-04-2024
Vaskemaskinen starter ikke, nøglesymbolet blinker, lågen er ordentligt lukket, hvorfor starter vaskemaskinen ikke?????

svar | Dette var nyttigt (1) (Oversat af Google)

Mere om denne brugsanvisning

Vi forstår, at det er rart at have en papirbrugsanvisning til din Bosch WAW32768SN Vaskemaskine. Du kan altid downloade brugsanvisningen fra vores hjemmeside og selv printe den. Hvis du gerne vil have en original brugsanvisning, anbefaler vi, at du kontakter Bosch. De kan muligvis levere en original brugsanvisning. Leder du efter brugsanvisningen til din Bosch WAW32768SN Vaskemaskine på et andet sprog? Vælg dit foretrukne sprog på vores hjemmeside, og søg efter modelnummeret for at se, om vi har det tilgængeligt.

Specifikationer

Mærke Bosch
Model WAW32768SN
Kategori Vaskemaskiner
Filtype PDF
Filstørrelse 5.48 MB

Alle brugsanvisninger til Bosch Vaskemaskiner
Flere brugsanvisninger til Vaskemaskiner

Ofte stillede spørgsmål om Bosch WAW32768SN Vaskemaskine

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Min vaskemaskine starter ikke, når jeg trykker på startknappen. Hvad kan jeg gøre? Verificeret

I mange tilfælde har døren til vaskemaskinen ikke lukket ordentligt. Åbn og luk døren, og prøv igen.

Dette var nyttigt (23011) Læs mere

Min vaskemaskine vil ikke pumpe, hvad kan jeg gøre? Verificeret

Grunden til at vaskemaskinen ikke vil pumpe er på grund af en blokering i enten pumpen eller afløbsslangen. Hvis din vaskemaskine giver adgang til disse dele, forsøg da at fjerne blokeringen. Hvis dette ikke løser problemet eller hvis du ikke har tilgang til disse dele, skal du kontakte en tekniker eller fabrikanten.

Dette var nyttigt (22426) Læs mere

Der tilføres ikke noget vand til min vaskemaskine. Hvad kan jeg gøre? Verificeret

Kontroller, om vandtilførslen er åben, og om der ikke er knæk i slangen til vandtilførslen. Hvis problemet vedvarer, bør du kontakte producenten.

Dette var nyttigt (8851) Læs mere

Døren til min vaskemaskine kan ikke åbnes, hvad kan jeg gøre? Verificeret

Der kan være flere årsager. Den mest almindelige årsag er, at filteret er tilstoppet. Tag stikket ud af stikkontakten, og kontroller filteret. Fjern evt. Blokering. Filterets placering er forskellig afhængigt af modellen. Det er også muligt, at der er en speciel håndtag, der åbner døren. Hvis disse muligheder ikke hjælper, er den sidste mulighed at tage stikket ud af stikkontakten i 30-60 minutter og derefter prøve at åbne døren. Hvis dette ikke virker, skal du kontakte producenten eller en mekaniker.

Dette var nyttigt (7325) Læs mere

Min vaskemaskine støjer meget og/eller vibrerer højt. Hvad kan jeg gøre ved det? Verificeret

Det er muligt, at vaskemaskinen ikke er i vater. Det kan gøres ved at justere fødderne, så vaskemaskinen er fuldstændig vandret. Problemet kan også skyldes, at du har kommet for meget tøj i maskinen. Hvis dette ikke er årsagen til problemet, skal du kontakte producenten.

Dette var nyttigt (6341) Læs mere

I hvilket rum skal vaskemidlet gå? Verificeret

De fleste vaskemaskiner har 3 rum til vaskemiddel. Disse rum er ofte markeret med I, II og * for at vise, hvor vaskemidlet går. Rum I bruges til en forvaskecyklus, II er til hovedvaskecyklussen og * er til skyllemiddel. Rum II bruges oftest.

Dette var nyttigt (4326) Læs mere

Min vaskemaskine lugter, hvad kan jeg gøre ved det? Verificeret

Der er vaskemaskiner med selvrensende funktioner. Hvis disse funktioner ikke er tilgængelige, er det muligt at tilføje 100 ml hvid eddike eller 100 gram sodakrystaller og få vaskemaskinen til at køre et 90 ℃-program.

Dette var nyttigt (3536) Læs mere

Kan jeg tilslutte vaskemaskinen til et varmtvandsudtag? Verificeret

Selv om vaskemaskiner sandsynligvis kan klare tilførsel af varmtvand på op til 65 °C, fraråder de fleste producenter at gøre det. Der er vaskeprogrammer, der specifikt bruger koldt vand. I disse tilfælde kan varmt vand forringe resultatet af vaskeprogrammet. Desuden er mange vaskemaskiner designet til at blive sluttet til et koldtvandsudtag.

Dette var nyttigt (2830) Læs mere

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg flytter en vaskemaskine? Verificeret

Når du flytter en vaskemaskine, skal du sikre tromlen. Du kan bruge transitbolten, der følger med hver vaskemaskine og forhindrer tromlen i at bevæge sig rundt inde i maskinen. Du skal også dræne alt vandet.

Dette var nyttigt (1390) Læs mere

Hvad er forskellen i brug mellem en vaskemaskine og en separat vaskemaskine og tørretumbler? Verificeret

Den største fordel ved en vaskemaskine er, at den tager mindre plads. En separat tørretumbler kan dog tørre mere end en vaskemaskine / tørretumbler. En vaskemaskine bruger også relativt mere energi og kræver mere tid.

Dette var nyttigt (1093) Læs mere

Kan jeg slutte en vaskemaskine til en forlængerledning? Verificeret

Apparater, der kræver store mængder strøm, som en vaskemaskine, kan ikke tilsluttes alle forlængerledninger. Se, hvad vaskemaskinens strømforbrug er, hvilket er angivet i Watt, og kontroller, om forlængerledningen kan klare dette. Der er forlængerledninger med tykkere kabler, der er lavet til at håndtere større apparater.

Dette var nyttigt (1092) Læs mere

Kan jeg stable min tørretumbler og vaskemaskine? Verificeret

Generelt er det muligt at stable en tørretumbler og vaskemaskine direkte oven på hinanden. Dette fungerer kun med frontlæssemodeller. Det tilrådes dog at bruge et passende tilbehør til dette. Dette forhindrer maskinerne i at vibrere og falde af og forhindrer også beskadigelse af bundmaskinen.

Dette var nyttigt (1092) Læs mere

Min Bosch-vaskemaskine viser fejlkode "F21". Hvad betyder det? Verificeret

Fejlkode "F21" angiver et ledningsproblem eller et problem med programmeringen af modulet i maskinen. Det anbefales at kontakte en montør.

Dette var nyttigt (357) Læs mere

Hvor kan jeg finde modelnummeret på min Bosch-vaskemaskine? Verificeret

Som regel kan modelnummeret findes på et mærkat på indersiden af vaskemaskinens luge.

Dette var nyttigt (279) Læs mere

Min Bosch vaskemaskine viser fejlen 'E17', hvad betyder det? Verificeret

Fejl E17 indikerer, at vandforsyningen tager for lang tid at starte. Det er muligt, at vandforsyningen er lukket. Hvis dette ikke er årsagen til problemet, skal du kontakte producenten.

Dette var nyttigt (276) Læs mere
Brugsanvisning Bosch WAW32768SN Vaskemaskine

Relaterede produkter

Relaterede kategorier