Brugsanvisninger til Siemens Frituregryder

Nedenfor finder du alle de Siemens Frituregryder, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvor ofte skal jeg udskifte fedt eller olie i min frituregryde? Verificeret

For at opnå det optimale resultat, er det tilrådeligt at udskifte fedtet eller olien hver 8. gang at gryden anvendes, hvis du tilbereder snacks. Hvis du tilbereder pommes frites, kan fedtet eller olien udskiftes hver 12. gang, at gryden anvendes.

Dette var nyttigt (1009) Læs mere

Kan jeg rengøre indersiden af ​​min frituregryde med en skuremaskine? Verificeret

Nej. De fleste frituregryder har et specielt lag, der kan blive beskadiget ved hjælp af en skuremaskine eller slibende rengøringsmiddel. Brug kun den bløde side af en skuremaskine eller en vådserviet.

Dette var nyttigt (412) Læs mere

Hvad er den 'kolde zone' i min frituregryde? Verificeret

I frituregryder med en kold zone sidder en del af olien under varmeelementet. Denne del af olien forbliver koldere end den øverste del. Krummer flyder til bunden og ender i denne kolde zone og sørger for, at olien forbliver ren længere.

Dette var nyttigt (390) Læs mere

Seneste kommentarer

Brugsanvisning Siemens TG97400 Frituregryde
Klaus Hachenburger 26-09-2023
Vores frituregryde TG97400 tænder, men så bliver den ikke varm. Hvad kan årsagen være? Alt er fint med strømforsyningen Hvilken årsag er mulig? Svar til [email protected]


(Oversat af Google)
Siemens TG97400 Frituregryde
Brugsanvisning Siemens TG97400 Frituregryde
Klaus Hachenburger 26-09-2023
Vores frituregryde TG97400 tænder, men så bliver den ikke varm. Hvad kan årsagen være? Alt er fint med strømforsyningen Hvilken årsag er mulig?


(Oversat af Google)
Siemens TG97400 Frituregryde
Brugsanvisning Siemens TG11101 Frituregryde
Галина Азарова 29-05-2023
Er det muligt at trække skålen ud i frituregryden for at dræne olien og vaske den, og hvordan gør man det?


(Oversat af Google)
Siemens TG11101 Frituregryde