Brugsanvisninger til Tristar Symaskiner

Nedenfor finder du alle de Tristar Symaskiner, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvilken størrelse nål skal jeg bruge? Verificeret

Størrelsen på nålen afhænger af stoffet. For et tykkere stof skal du bruge en tænkernål. Anvendelsen af ​​nålen ofte nævnt på emballagen.

Dette var nyttigt (1132) Læs mere

Jeg har tjekket alt, men min symaskintråd holder ved med at bryde, hvad kan jeg gøre? Verificeret

Hvis maskinens overtråd bliver ved med at bryde, hvor nålen kommer ind i stoffet, kan det være, at nålepladen eller undertrådssækken har mindre skader i form af ridser og / eller skarpe kanter. Disse mindre skader kan få tråden til at gå i stykker efter et par sting.

Dette var nyttigt (1064) Læs mere

Hvor lang tid varer en symaskinnål? Verificeret

Dette varierer mellem producenter, men generelt varer en nål ca. 8 timer. Det kan tage længere tid, før nålen går i stykker, men før det bliver den stump og kan beskadige stoffet.

Dette var nyttigt (538) Læs mere

Min nål bryder ved, hvad forårsager dette? Verificeret

Der kan være forskellige grunde til dette. Nålen er muligvis ikke den rigtige for det valgte stof, nålen er muligvis sat for lavt, stoffet styres muligvis ikke ordentligt, eller undertrådshylsteret placeres forkert.

Dette var nyttigt (499) Læs mere

Skal jeg slukke for min symaskine for at udskifte nålen? Verificeret

Du kan skifte nål efter at have slukket for produktet med tænd / sluk-kontakten. Når du rengør produktet, skal du afbryde det fra strømforsyningen.

Dette var nyttigt (390) Læs mere

Seneste kommentarer

Brugsanvisning Tristar SM-6001 Symaskine
Pia 07-05-2024
Hvordan for man pinden op så man kan spole


Tristar SM-6001 Symaskine
Brugsanvisning Tristar SM-6000 Symaskine
Ramadan Hussein 13-02-2024
Hej Kan du venligst sende mig størrelse, længde, bredde og vægt.


Tristar SM-6000 Symaskine
Brugsanvisning Tristar SM-6000 Symaskine
Annelise Mikkelsen 11-05-2023
En fordel, hvis brugsanvisningen også var på dansk.


Tristar SM-6000 Symaskine
Brugsanvisning Tristar SM-6000 Symaskine
Isa 29-10-2021
Videoen, der viser installationen, er meget, meget hurtig. Der er ikke tid til at se nogen detaljer...Jeg er en symaskinelægmand, jeg har virkelig brug for trin-for-trin instruktioner for at begynde at bruge min maskine, og jeg har ikke fundet noget, der kan hjælpe mig...


(Oversat af Google)
Tristar SM-6000 Symaskine
Brugsanvisning Tristar SM-6000 Symaskine
Fóth-Szibler Erika Irén 12-09-2020
Desværre kan jeg virkelig ikke få ham til at arbejde. :( Du vil bare ikke løkke trådene. Sy 1 cm og så lad være. Forgæves justerer vi spændingen og nægter at arbejde Idé? :(


(Oversat af Google)
Tristar SM-6000 Symaskine