Brugsanvisninger til Symaskiner

Nedenfor finder du alle mærker de Symaskiner, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvilken størrelse nål skal jeg bruge? Verificeret
Størrelsen på nålen afhænger af stoffet. For et tykkere stof skal du bruge en tænkernål. Anvendelsen af ​​nålen ofte nævnt på emballagen.

Dette var nyttigt (1000)
Jeg har tjekket alt, men min symaskintråd holder ved med at bryde, hvad kan jeg gøre? Verificeret
Hvis maskinens overtråd bliver ved med at bryde, hvor nålen kommer ind i stoffet, kan det være, at nålepladen eller undertrådssækken har mindre skader i form af ridser og / eller skarpe kanter. Disse mindre skader kan få tråden til at gå i stykker efter et par sting.

Dette var nyttigt (909)
Hvor lang tid varer en symaskinnål? Verificeret
Dette varierer mellem producenter, men generelt varer en nål ca. 8 timer. Det kan tage længere tid, før nålen går i stykker, men før det bliver den stump og kan beskadige stoffet.

Dette var nyttigt (446)
Min nål bryder ved, hvad forårsager dette? Verificeret
Der kan være forskellige grunde til dette. Nålen er muligvis ikke den rigtige for det valgte stof, nålen er muligvis sat for lavt, stoffet styres muligvis ikke ordentligt, eller undertrådshylsteret placeres forkert.

Dette var nyttigt (427)
Skal jeg slukke for min symaskine for at udskifte nålen? Verificeret
Du kan skifte nål efter at have slukket for produktet med tænd / sluk-kontakten. Når du rengør produktet, skal du afbryde det fra strømforsyningen.

Dette var nyttigt (323)