Elro RM145 Røgalarm

Har du brug for en manual til din Elro RM145 Røgalarm? Nedenfor kan du se og downloade pdf-manualen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er manualen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at manualen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugervejledning

pdf2htmlEX
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne manual, hvis det er virkelig nødvendigt)
Download brugervejledningen på Dansk (PDF, 1,88 MB)

advertisement

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Elro RM145 Røgalarm ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Elro-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvor bør jeg opstille min røgdetektor? Verificeret
Det afhænger af situationen, men i et hjem er det bedst at opstille mindst én røgdetektor på hver etage. Prøv at opstille dem i gange eller andre rum, der forbinder forskellige rum med hinanden, og opstil aldrig røgdetektoren direkte ved siden af et køkken eller badeværelse. Sørg også for, at der er mindst 30 cm afstand mellem en røgdetektor og en lampe.

Dette var nyttigt (213)

Deltag i samtalen om dette produkt

Denne manual blev oprindeligt publiceret af Elro.