Brugsanvisninger til Elro Røgalarmer

Nedenfor finder du alle de Elro Røgalarmer, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvor bør jeg opstille min røgdetektor? Verificeret
Det afhænger af situationen, men i et hjem er det bedst at opstille mindst én røgdetektor på hver etage. Prøv at opstille dem i gange eller andre rum, der forbinder forskellige rum med hinanden, og opstil aldrig røgdetektoren direkte ved siden af et køkken eller badeværelse. Sørg også for, at der er mindst 30 cm afstand mellem en røgdetektor og en lampe.

Dette var nyttigt (256)
Kan jeg bruge stearinlys, hvis jeg har en røgdetektor? Verificeret
Dette afhænger delvist af røgdetektorens følsomhed. I mange tilfælde kan et lys bruges, så længe det ikke placeres i nærheden af ​​røgdetektoren. Når lyset blæses ud, kan der dannes røg, der kan udløse røgdetektoren.

Dette var nyttigt (16)
Er en røgdetektor det samme som en kulilte-detektor? Verificeret
Ingen! En røgdetektor fungerer ikke som kulilte detektor og omvendt.

Dette var nyttigt (14)