Canon MD140 Videokamera

Har du brug for en manual til din Canon MD140 Videokamera? Nedenfor kan du se og downloade pdf-manualen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er manualen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at manualen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugervejledning

pdf2htmlEX
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne manual, hvis det er virkelig nødvendigt)
Download brugervejledningen på Dansk (PDF, 6.84 MB)

advertisement

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Canon MD140 Videokamera ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.

Er du tilfreds med dette Canon-produkt??
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 Stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvordan kan jeg undgå 'røde øjne' på mine billeder? Verified
Røde øjne' fænomenet er forårsaget af for meget lys i for kort tid, som skinner i øjnene på de mennesker, der er på billedet. Effekten er endda stærkere i en mørke omgivelser. Følgende kan gøres for at undgå dette: Lad ikke mennesker kigge lige ind i kameraet, skab mere lys, tag billedet tættere på motivet eller reducer brugen af zoomfunktionen.

Dette var nyttigt (4)
Hvad er en megapixel? Verified
En megapixel (MP) er det samme som én million pixels. Megapixels anvendes blandt andet til at angive opløsningen for digitale kameraer og filmkameraer med. For eksempel har et kamera, der laver billeder på 1280 x960 pixels, en opløsing på ca. 1,3MP. Selvom der er mange faktorer, der har indflydelse på kvaliteten af et billede, kan det generelt siges at flere megapixels resulterer i et bedre billede.

Dette var nyttigt (3)

Deltag i samtalen om dette produkt

Denne manual blev oprindeligt publiceret af Canon.