Brugsanvisninger til Videokameraer

Nedenfor finder du alle mærker de Videokameraer, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvor meget optagelser kan jeg gemme på mit SD-kort? Verificeret
Dette afhænger meget af indstillingerne, men generelt kan det siges, at 1 GB lagerplads kan rumme cirka 5 minutter HD-optagelser eller 1 minut 4K-optagelser.

Dette var nyttigt (58)
Hvad står SD for? Verificeret
SD står for Secure Digital. SD-kort er standardlagringsmediet til mange digitale kameraer.

Dette var nyttigt (30)
Hvordan kan jeg undgå 'røde øjne' på mine billeder? Verificeret
Røde øjne' fænomenet er forårsaget af for meget lys i for kort tid, som skinner i øjnene på de mennesker, der er på billedet. Effekten er endda stærkere i en mørke omgivelser. Følgende kan gøres for at undgå dette: Lad ikke mennesker kigge lige ind i kameraet, skab mere lys, tag billedet tættere på motivet eller reducer brugen af zoomfunktionen.

Dette var nyttigt (17)
Hvad er en megapixel? Verificeret
En megapixel (MP) er det samme som én million pixels. Megapixels anvendes blandt andet til at angive opløsningen for digitale kameraer og filmkameraer med. For eksempel har et kamera, der laver billeder på 1280 x960 pixels, en opløsing på ca. 1,3MP. Selvom der er mange faktorer, der har indflydelse på kvaliteten af et billede, kan det generelt siges at flere megapixels resulterer i et bedre billede.

Dette var nyttigt (16)
Et batteri i min enhed er oxideret. Kan jeg stadig bruge det sikkert? Verificeret
Ja, enheden kan stadig bruges sikkert. Fjern først det oxiderede batteri. Brug aldrig bare hænder til at gøre dette. Rengør derefter batterirummet med en vatpind dyppet i eddike eller citronsaft. Lad det tørre, og isæt nye batterier.

Dette var nyttigt (16)