Brugsanvisninger til Campingvogne

Nedenfor finder du alle mærker de Campingvogne, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad skal jeg huske, når jeg anbringer min campingvogn til vinteropbevaring? Verificeret

Sørg for, at alt vand fjernes fra kedler, tanke og toiletter. Det er også klogt at fjerne batteriet. Opbevar dette et varmt sted, og brug en vedligeholdelsesoplader til at holde den opladet. Dæktrykket kan falde på grund af kulde, hvilket gør det til en god ide at øge trykket med 0,5 bar inden opbevaring. Det kan også være en god ide at placere en fugtabsorberende i campingvognen under opbevaring.

Dette var nyttigt (340) Læs mere

Hvor længe kan en campingvogn stå udenfor? Verificeret

En campingvogn er lavet til at stå ude og kan derfor efterlades udenfor. Men når campingvognen ikke er i brug, er det bedre at opbevare den tørt og tildækket. Dette forlænger campingvognens levetid. Hvis campingvognen står udenfor i længere tid, kan den tage skade. Solen kan fx udtørre tætningsgummi, og der kan dannes mos. Et alternativ til opbevaring kan være at sætte et beskyttende overtræk over campingvognen.

Dette var nyttigt (31) Læs mere