Brugsanvisninger til LMC Campingvogne

Nedenfor finder du alle de LMC Campingvogne, som vi har brugsanvisninger til. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit model ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad skal jeg huske, når jeg anbringer min campingvogn til vinteropbevaring? Verificeret

Sørg for, at alt vand fjernes fra kedler, tanke og toiletter. Det er også klogt at fjerne batteriet. Opbevar dette et varmt sted, og brug en vedligeholdelsesoplader til at holde den opladet. Dæktrykket kan falde på grund af kulde, hvilket gør det til en god ide at øge trykket med 0,5 bar inden opbevaring. Det kan også være en god ide at placere en fugtabsorberende i campingvognen under opbevaring.

Dette var nyttigt (333) Læs mere

Hvor længe kan en campingvogn stå udenfor? Verificeret

En campingvogn er lavet til at stå ude og kan derfor efterlades udenfor. Men når campingvognen ikke er i brug, er det bedre at opbevare den tørt og tildækket. Dette forlænger campingvognens levetid. Hvis campingvognen står udenfor i længere tid, kan den tage skade. Solen kan fx udtørre tætningsgummi, og der kan dannes mos. Et alternativ til opbevaring kan være at sætte et beskyttende overtræk over campingvognen.

Dette var nyttigt (26) Læs mere

Seneste kommentarer

Brugsanvisning LMC Vivo 522 K (2016) Campingvogn
Bente Søndergaard 01-08-2022
Kan man eftermonteret Alde fyr i en vivo 522k og hvad koster det ?


LMC Vivo 522 K (2016) Campingvogn
Brugsanvisning LMC Vivo 522 K (2015) Campingvogn
Hvad fan... 27-06-2020
Hvorfor siger lorte sitet at jeg er en bot.... selv bot


LMC Vivo 522 K (2015) Campingvogn