Brugsanvisning BRIO Zento Autostol

Har du brug for en brugsanvisning til din BRIO Zento Autostol? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 2.76 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om BRIO Zento Autostol ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette BRIO-produkt?
Ja Ingen
0%
100%
1 stemme

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er det sikreste sted at placere en autostol til børn? Verificeret
Dette afhænger dels af bilen, men generelt er midt på bagsædet det sikreste sted. Her er barnet placeret så langt som muligt fra bilens sider og derfor beskyttet bedst i tilfælde af en ulykke. Dette er dog kun tilfældet, hvis der er en komplet 3-punkts sele. Hvis der kun er en hoftesele, er det mere sikkert at placere autostolen ved en siderude.

Dette var nyttigt (520)
Kan Isofix bilsæder placeres i biler uden Isofix? Verificeret
De mest tilgængelige Isofix-bilsæder har universel godkendelse til sikring med sikkerhedsseler, ud over bilspecifik godkendelse. Dette gør det muligt at fastgøre sædet med sikkerhedsseler. Læs manualen til bilsædet for detaljer. Der er Isofix bilsæder, der ikke kan sikres med sikkerhedsseler.

Dette var nyttigt (361)
Kan jeg bruge bilsår i et fly? Verificeret
Der er ingen internationale retningslinjer for brug af bilsæder i fly. Afhængigt af modellen er det muligt, at bilsædet er egnet til det. Hvorvidt det er tilladt eller ej, afhænger af flyselskabet. Kontakt altid flyselskabet på forhånd for at bekræfte dette.

Dette var nyttigt (90)
Hvor længe kan mit barn være i et bilsæde? Verificeret
Lad ikke dit barn sidde i et autostol længere end 1,5 til 2 timer om dagen. Mange moderne klapvogne tilbyder mulighed for at fastgøre bilsædet ovenpå, hvilket muliggør hurtig transport af dit barn. Også i så fald må du ikke overstige 1,5 til 2 timer om dagen.

Dette var nyttigt (76)
Hvad er Isofix? Verificeret
Isofix er et internationalt standardiseret system til montering af bilsæder i biler. Der er Isofix monteringsbeslag i bilen. Disse beslag er placeret mellem ryglænet og bagsædets sæde og er forbundet med karosseriet. Isofix bilsæde er udstyret med kroge, der let kan fastgøres til monteringsbeslagene.

Dette var nyttigt (52)
Kan alle Isofix bilsæder monteres i alle biler med Isofix? Verificeret
Nej, der er universelle og ikke-universelle Isofix-bilsæder. Et ikke-universelt Isofix-bilsæde kan kun bruges i udpegede biler. Sædet leveres med en liste over bilmodeller, der er egnede til brug med det sæde. Et universelt Isofix-bilsæde kan kun bruges i biler, der er udstyret med Isofix og et Top Tether-fastgørelsespunkt.

Dette var nyttigt (48)

Loading…

Deltag i samtalen om dette produkt

Denne brugsanvisning blev oprindeligt publiceret af BRIO.