Brugsanvisning Bosch Nyon Cykelcomputer

Har du brug for en brugsanvisning til din Bosch Nyon Cykelcomputer? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 4.12 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Bosch Nyon Cykelcomputer ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Bosch-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvorfor skal jeg indtaste størrelsen på mit hjul? Verificeret
For at beregne den tilbagelagte afstand bruger cykelcomputeren antallet af omdrejninger. Antallet af omdrejninger ganget med hjulets størrelse svarer til den tilbagelagte afstand.

Dette var nyttigt (3190)
Et batteri i min enhed er oxideret. Kan jeg stadig bruge det sikkert? Verificeret
Ja, enheden kan stadig bruges sikkert. Fjern først det oxiderede batteri. Brug aldrig bare hænder til at gøre dette. Rengør derefter batterirummet med en vatpind dyppet i eddike eller citronsaft. Lad det tørre, og isæt nye batterier.

Dette var nyttigt (558)
Hvor mange miles er en kilometer? Verificeret
En kilometer er lig med 0,621 mil. Ti kilometer gør 6,21 miles. En kilometer svarer til 1.609 kilometer. Ti miles gør 16,09 kilometer.

Dette var nyttigt (554)

Deltag i samtalen om dette produkt

Brugsanvisning Bosch Nyon Cykelcomputer