Brugsanvisninger til Cykelcomputere

Nedenfor finder du alle mærker de Cykelcomputere, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvorfor skal jeg indtaste størrelsen på mit hjul? Verificeret
For at beregne den tilbagelagte afstand bruger cykelcomputeren antallet af omdrejninger. Antallet af omdrejninger ganget med hjulets størrelse svarer til den tilbagelagte afstand.

Dette var nyttigt (4006)
Et batteri i min enhed er oxideret. Kan jeg stadig bruge det sikkert? Verificeret
Ja, enheden kan stadig bruges sikkert. Fjern først det oxiderede batteri. Brug aldrig bare hænder til at gøre dette. Rengør derefter batterirummet med en vatpind dyppet i eddike eller citronsaft. Lad det tørre, og isæt nye batterier.

Dette var nyttigt (676)
Hvor mange miles er en kilometer? Verificeret
En kilometer er lig med 0,621 mil. Ti kilometer gør 6,21 miles. En kilometer svarer til 1.609 kilometer. Ti miles gør 16,09 kilometer.

Dette var nyttigt (672)