Brugsanvisning Bodum 11002 Twin Peber- og saltkværn

Har du brug for en brugsanvisning til din Bodum 11002 Twin Peber- og saltkværn? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 0.55 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Bodum 11002 Twin Peber- og saltkværn ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Bodum-produkt?
Ja Ingen
67%
33%
3 stemmer

Deltag i samtalen om dette produkt

Xan 28-06-2020
ret skuffet ... mekanisme der forårsager pebersiden som er sluppet .... og saltsidejustering som drejer i et vakuum .... Mekanisme af rotationerne gear totalt umuligt at skille ad for at finde ud af, hvad der ikke længere virker, og forsøge at foretage eventuelle reparationer.

svar | Dette var nyttigt (4)(Translated by Google)
CLAUDE 27-01-2022
Jeg er ligesom Xan samme problemmekanisme forårsager pebersiden som er faldet .... og saltsidejustering som drejer i et vakuum .... Mekanisme af rotationsgear totalt umulig at skille ad for at finde ud af, hvad der ikke længere virker, og forsøge at foretage eventuelle reparationer. Ingen til at svare os, ikke engang en demonteringsmanual til at vurdere problemet

svar | Dette var nyttigt (0)(Translated by Google)
Brugsanvisning Bodum 11002 Twin Peber- og saltkværn