Brugsanvisning Black and Decker BD18RC Radio

Har du brug for en brugsanvisning til din Black and Decker BD18RC Radio? Nedenfor kan du se og downloade pdf-brugsanvisningen gratis. Der findes også ofte stillede spørgsmål, en produktbedømmelse og tilbagemeldinger fra brugere, som giver dig mulighed for at få mest ud af dit produkt. Hvis dette ikke er brugsanvisningen, du ønsker, bedes du kontakte os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Brugsanvisning

Loading…

pdf2htmlEX
Download brugsanvisningen på Dansk (PDF, 0.71 MB)
(Tag hensyn til miljøet, og udskriv kun denne brugsanvisning, hvis det er virkelig nødvendigt)

Loading…

Bedømmelse

Fortæl os, hvad du synes om Black and Decker BD18RC Radio ved at lave en produktbedømmelse. Vil du dele dine oplevelser med dette produkt eller stille et spørgsmål? Skriv en kommentar nederst på siden.
Er du tilfreds med dette Black and Decker-produkt?
Ja Ingen
Vær den første til at bedømme dette produkt
0 stemmer

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er DAB +? Verificeret
DAB + er efterfølgeren til FM-signalet og står for Digital Audio Broadcasting. Det er et digitalt signal, der giver mulighed for flere kanaler inden for samme båndbredde og giver mulighed for lettere skift mellem kanaler.

Dette var nyttigt (154)
Hvad er forskellen mellem FM og AM? Verificeret
FM og AM er begge former for modulering, der bruges til at transmittere et signal. FM står for Frequency Modulation og AM står for Amplitude Modulation. AM er den ældste form for modulering. Den største forskel er, at FM-signalet er meget stærkere end AM-signalet.

Dette var nyttigt (97)

Deltag i samtalen om dette produkt

Brugsanvisning Black and Decker BD18RC Radio