Brugsanvisninger til Radioer

Nedenfor finder du alle mærker de Radioer, som vi har brugsanvisninger til. Klik på dit mærke for at se en liste over alle modeller. Se også de ofte stillede spørgsmål nederst på siden, og få nyttige tips om dit produkt. Findes dit mærke ikke på listen? Kontakt os.

Er dit produkt defekt, uden at brugsanvisningen har en løsning på problemet? Tag til en Repair Café, og få gratis reparation.

Ofte stillede spørgsmål

Vores support-team søger efter nyttige produktoplysninger og svar på ofte stillede spørgsmål. Hvis du finder urigtigheder i vores ofte stillede spørgsmål, må du meget gerne lade os det vide ved at bruge vores kontaktformular.

Hvad er DAB +? Verificeret
DAB + er efterfølgeren til FM-signalet og står for Digital Audio Broadcasting. Det er et digitalt signal, der giver mulighed for flere kanaler inden for samme båndbredde og giver mulighed for lettere skift mellem kanaler.

Dette var nyttigt (212)
Hvad er forskellen mellem FM og AM? Verificeret
FM og AM er begge former for modulering, der bruges til at transmittere et signal. FM står for Frequency Modulation og AM står for Amplitude Modulation. AM er den ældste form for modulering. Den største forskel er, at FM-signalet er meget stærkere end AM-signalet.

Dette var nyttigt (170)